2789
عنوان

جاریم

274 بازدید | 13 پست

سلام خانما قبلا هم تاپیک زدم من باجاریم سر جریانی کات کردم رفته دروغ پشت سرم گفته ک من بهش گفتم طلاق بگیر اخه ۱ساله عروسی کرده بودن ومشکل داشتن الانم میشنوم دارن بخاطر تفاوت سنیشون اون ۳۷سالشه برادرشوهرم همسن منه ۲۸سالشه..شوهرم چون تهرانبم شهر غریب اووردش خونمون بعد چندروز بردیمش سرزندگیش بعد ک اشتی کردن رفته جواب خوبیهامو بادروغ گفته هرچند ثابت شده هستن

بعد من حرفاش شنیدم عصبی شدم ازدروغش برام سنگین بود کلی دروغ دیگم داده بود بعد کلا کات کردم وقسم جان بچم خوردم تاعمر دارم پاتوخونش نزارم حالا هی پدرشوهر خواهرشوهر حتی شوهر خواهرشوهرم میان پبشم میگن اشتی کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولی من نپذیرفتم وگفتم ب هیچ وجه با ابنکه ادم کینه ای نیستم اگه فقط همینابود بخدا میبخشیدمش چون پیام توهینم فرستاد نمیتونم هیج جوره ببخشمش وروزی بشینم روبه روش

عموی شوهرمم دقیقا همین کارو کرد با من وشورهم چقد کتکم زد در صورتی ک بی گناه بودم اخرشم خودش پشیمون ش ...

من ب همشون گفتم ک دیگه سعی نکنین اشتی کنم من تاعمر دارم دیگه نمیشناسمش وپاتوخونش نمبزارم

جاری چیست = یک موجود حسود_عقده ای _ ذات خراب _ نمک نشناس _ عفریته _ شیطان رجیم _ تحفه_ مغرور_ میمون ...

ن همه اینجور نیستن من ی جاری دیگم دارم کاری ب هم نداریم ۱۰ساله عروسی کردم این ازدوتامون بزرگتره باید عاقل تربود مثلا