یه کاربراقا غروب تاپیک زد کلاب هوس باهمراه اول نصب کرده بود🤷🏻♀️
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
یه کاربراقا غروب تاپیک زد کلاب هوس باهمراه اول نصب کرده بود🤷🏻♀️
وای من نصب کردم و یوزرنیم و شماره تماسمو نوشتم،بعد انگار باید منتظر بمونم که دعوت نامه برام بفرستن،ولی من پشیمون شدم مخوام کلا پاکش کنم میترسم شمارمو همه ببینن،
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
house هست تو فارسی میشه هَوس کسی به خونه نمیگه هاوس مگر خیلی با لهجه 😒
باشه خدا روزیتو جای دیگه بده
تو گوگلم بزنی نوشته هاوس