2777
2789
عنوان

درد زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 30061 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم نه من میترسم برم دکتر بگه چیز خطرناکیه .میترسم نمیرم.چطور مگه شمام درد زبان دارین؟

منم گاهی درد میگیره ولی میدونم که افت زده یا ار طب سرد هست 

مثلا گاهی که اب سرد میخورم کنارا زبونم خیلی درد میگیره 

نه فک نکنم چیز خطر ناکی باشه مربوط به معده میشه 

هر چی معده سرد بشه بیماری ها زیاد میشه 

با خداباش پادشاهی کن
خوب شدی  دلیلش چیبود؟ من چند روزه زبونم درد میکنه نمیدونم دلیلش چیه🤕

شما زبونت خوب شد؟؟من زبونم چند روزه درد میکنه حتی ماهیچه های گلومم درد میکنه ...ته زبونم خیلی درد میکنه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
شما زبونت خوب شد؟؟من زبونم چند روزه درد میکنه حتی ماهیچه های گلومم درد میکنه ...ته زبونم خیلی درد می ...

اره من خوب شدم یچیزی شبیه آفت بود از استرس و فشارعصبی اونطور شده بودم.یه هفته یا ۱۰ روز طول کشید تا خوب شدم.

شما اگه دردش چند وقته ادامه داره حتما برو دکتر

اره من خوب شدم یچیزی شبیه آفت بود از استرس و فشارعصبی اونطور شده بودم.یه هفته یا ۱۰ روز طول کشید تا ...

برا من چند روز اینجوری شده...حس میکنم از صب یکم بهتر شده 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
عزيزم شوهره من روي زبونش ٣ ٤ ماه دونه دونه شده بود اولش كه با ي دونه وسط زبان شروع شد بعد شد ه ...

کدوم دکتررفتین عزیزم زبون آقات دردهم داشت ؟؟؟منم مامانم زبونش خیییلیییی دردمیکنه نمیدونم کدوم دکتر ببرمش

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤