2777
2789
عنوان

درد زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 30061 بازدید | 62 پست
نه چندماهه.انقدر اذیتم نکرده که اموکسی سیلین بخورم الان یه مدتیه بیشتر از قبل درد داره.اینم رفتم تو ...

اینهمه مریضی هس چسبیدی ب این جوش و قارچ و تاول و هزار کوفت هست همشم با دارو درماندمیشن عزیزم😍😍

برای قبولیم توی کنکور 1400 یه صلوات میفرستین ممنون😍
اینهمه مریضی هس چسبیدی ب این جوش و قارچ و تاول و هزار کوفت هست همشم با دارو درماندمیشن عزیزم😍😍

اخه دوره یه جوری شده مریضیای عجیب میشنوه دیگران گرفتن نگران میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دوره یه جوری شده مریضیای عجیب میشنوه دیگران گرفتن نگران میشه

پسرخاله ٣٥ سالم ي ساله تمام كل كف حلقو لوزه هاش سفيد شده بود ي مدت كوتاه داروخورد فوري خوب شد دهانش

يكي از دوستامم زبونش درد ميكرد و ورم كرده بود جوري كه نميتونست صحبت كنه دكتر رفت گفتن رگ زير زبونش ملتهب شده و بايد با ليزر بسوزونتش

اينهمه بيماري ...به سرطان چسبيدي

پسرخاله ٣٥ سالم ي ساله تمام كل كف حلقو لوزه هاش سفيد شده بود ي مدت كوتاه داروخورد فوري خوب شد د ...

وای خدای من خوب شد امشب اومدم اینجا پرسیدم پس درد زبون رو خیلیا تجربه کردن.خوب شد گفتین .اخه منم اینترنت خوندم گفتم حتما خیلی مشگلای دیگه داره زبون ولی بیشتر از سرطان گفته بود.چنان ترسیده بودم گفتم اگه سرطان باشه خودمو میکشم

واقعا؟چه دکتری رفتین؟

اول رفتيم دندانپزشك

اونجا مارو ارجاع دادن دكتر عفوني 

چون روي زبونش ي دونه مثل تاول داشت بعد همونرياد شده بود كل زبونش گرفته بود

رفتيم دكترحتا گفت نمونه برداري هم لازم نيست 

حالا من چن ماه خواب و خوراك نداشتم از ترس

شوهرم كه بيخيال بود 

اول رفتيم دندانپزشك اونجا مارو ارجاع دادن دكتر عفوني  چون روي زبونش ي دونه مثل تاول داشت بعد ...

تقریبا اینم مثل تاوله یکم سفیده .خب پس خداروشکر مشگل شوهرتون حل شد.خدا حفظشون کنه

وای خدای من خوب شد امشب اومدم اینجا پرسیدم پس درد زبون رو خیلیا تجربه کردن.خوب شد گفتین .اخه منم این ...

نه عزيزم 

من مطمينم ي بيماري خيلي ساده در حده برفكو ايناس

ولي حتمن برو دكتر كه زودتر داروي لازمشو بخوري خوب شه 

تقریبا اینم مثل تاوله یکم سفیده .خب پس خداروشکر مشگل شوهرتون حل شد.خدا حفظشون کنه

چون تابستون بود روزي دو ٣ تا بستني يخي ميخورد...

دقيقن وسط زبونش ي دونه گرد تاولي زد

ي مدت بعدشم پخش شد رو كل زبونش همه جاش ازون دونه ها زده بود من ميديدم وحشت ميكردم

قوربونت عزيزم.نگران نباش.