2777
2789
عنوان

درد زبان

33443 بازدید | 62 پست

سلام.من حدود چندماهی هست گاهی زبونم یکم درد داره و سنگین میشه گاهی.امشب که تو آینه دقت کردم دیدم سمت راست زبونم یه جوریه که گاهی درد میگیره البته انقدر زیاد نیس که اذیتم کنه ولی خب نگرانم کرده .الان تو اینترنت نگاه کردم همش حرف از سرطان زده بود.بیشتر نگرانم کرد😢😢😢.کسی تا حالا تو این مورد چیزی شنیده یعنی واقعا این درد چندماهه ممکنه سرطان باشه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ان شا الله چیز خطرناکی نیس ولی سرطان زبان خیلی خیلی خطرناکه و هرچه زودتر پیگیری کنی بهتره

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2843
2834
2835
پربازدیدترین تاپیک های امروز
2108
داغ ترین های تاپیک های امروز