2777
2789
عنوان

عکس مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 92 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیروز رفتم مبل دیدم گفتم تو دیوار این مبلو زده۱۵شما چرا میدید ۲۸گفت ایما فوم کار نمبکنن تبکه پارچه ه ...

یاااا خدا.

عجب حرفی زدی.نابودم کردی.

ولی اون تولیدی که مبل چراغانو داشت نوشته بود امکان بازدید از تمام مراحل تولید.

ای وایی چندشم شد.

ولی طبق تحقیقاتی که من کردم مبلای ارزونتر بخاطر این ارزونن که به جای چوب از رزین استفاده میکنن.رزین هم پلاستیک فشرده ست و زود میشکنه.روش تشخیصشم اینه که یه سوزن فرو کنی توش.اگه فرو بره چوبه.اگه نه که رزینه.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
یاااا خدا. عجب حرفی زدی.نابودم کردی. ولی اون تولیدی که مبل چراغانو داشت نوشته بود امکان بازدید از ...

اصن اینو ک گفت من موندم اره اونم گفت چوبش چوب نیستو خیلیی توضیح داد ولی من این پارچه هارو شنیدم خیلی حالم بد شد فیلمشم داشت هر تولیدی نمیشه داد واقعا هر ارزونی بی حکمت نیس 

این مدل گویا نیست؟ بنظرم این خوشگله.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
سوزن فرو میره تو چوب؟

بله.

بنظرت تولیدی سفارش یدبم خوب درست میکنن مبل رو بهترن فوم و پارچه رو میزنن؟

نمیدونم والا خودمم ،آشنا هم سراغ نداریم ... دیگه چکار کنیم؟

اما خب از رو عکس و قیمت و بری تولیدی رو ببینی تا حدودی دستت میاد ،پارچه رو هم خودت میتونی انتخاب کنی که چجوری باشه انواع داره ...

ریپلای نشد 😕،فک کنم چون متن نداشت،کدومه؟

نه گویا نبود.همون که با نهارخوریش گذاشتی.

مدل گویا هم قشنگه ها

اینه

مدل نایس نگیر فقط سه نفره ش قشنگه.همون که تکیشو گذاشتی روی پایه هاش یه گوی مروارید مانند داره.معمولا تکیاشو بد در میارن.