2777
2789
عنوان

تست کرونا...

386 بازدید | 21 پست

سلام دوستای خوبم

تست کرونای شوهرم مثبت شده

خودمم علائمشو دارم فردابرم تست بدم

وای بچهامو چیکارکنم

خدایا قربونت برم تا تو بخوای به داد من برسی من به تو رسیدم....

نه دیگه شما واسه چی بری

مشخصه کرونا داری

ولی حتما یه دکتر برو

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیازی به تست نیس وقتی میدونید درگیرید

فقط همسرتون رو تو اتاق بذارید و براش با ماسک غذا ببرید 

بچه هاتونم اتاق دیگه 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسایه ما تست شوهرش مثبته

امروز اومده داخل حیاط بدون ماسک

بچشم اورده با بچه ها بازی کنه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

عسل و آبلیمو زیاد بخور

انواع عروسکهای بافتنی و دستسازه های هنری شیک و زیبا بهترین هدیه برای آنهایی که دوستشان دارید 🌺🌺🌺چقدر خوبه که توی این اوضاع از مشاغل خانگی حمایت کنیم💖💖💖ادرس پیج در اینستاگرام 👇👇👇👇https://instagram.com/dastsaze.princess?igshid=ob9i3b4eoclr

سوپ مرغ درست کن

آب پرتقال آب سیب 

قرص جوشان ویتامین سی

انواع عروسکهای بافتنی و دستسازه های هنری شیک و زیبا بهترین هدیه برای آنهایی که دوستشان دارید 🌺🌺🌺چقدر خوبه که توی این اوضاع از مشاغل خانگی حمایت کنیم💖💖💖ادرس پیج در اینستاگرام 👇👇👇👇https://instagram.com/dastsaze.princess?igshid=ob9i3b4eoclr
همسایه ما تست شوهرش مثبته امروز اومده داخل حیاط بدون ماسک بچشم اورده با بچه ها بازی کنه

دوست من خودش و شوهرش و بچش گرفته بودن میگفت هر روز میرفتیم پارک دو هفته به شوهرم مرخصی داده بودن بعدم اصلا اعتقادی به ماسک نداره گفت فقط رعایت میکنیم بیرون دستمون و تو دهنمون نکنیم ماسک و اینا نمیرنیم😐 خدا میدونه چند نفر و الوده کرده تو مدت بیماری خیلی هم ادعا ایمان داره

به علامت توجه کن . فعلا تست نمیخواد چون روزای اول منفی کاذب زیاد داره  . مایعات مصرف کنین شرینیجات هیچ مدلی مصرف نکنین  . اکسیژن خونتون هم چک کنین . بچه ها رو هم نگرانشون نباشین اصولا خفیف مبتلا میشن . بچه رو‌ جایی نفرستین احتمالا ناقلن .  ک://