2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه رو پس بده به باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 201490 بازدید | 2100 پست
دخترشوفقط بایدپیش خودش نگه داره برای دخترمادرخیلی مهمه و باهاش احساس صمیمیت وراحتی میکنه

ولیکن اگرقیدهمسردومشوبزنه صددرصد

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
همسرفعلی استارترپنج سال ازاستارترکوچکترهست وطبعا یک مردجوانترنمیتونه دختره استارتر روقبول کنه ،فقط د ...

نامادری یه هزارم صدم مادر هم نیست یه ادم کاملا غریبه

فقط میدونم که یه دختر احتیاج به یه مادر داره و یه مادر به خر قیمتی باید دخترشو بپذیره و مسوولیتشو قبول کنه حتی به قیمت جدا شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترتو بردار و از اين جهنم نجاتش بده

مردي ك كوچكتر از شماست و دختري ك در استانه نوجوانيه

باهم كنار نميان

چقدر ريسك كردي 

ازدواجت خيلي ريسك داره

خدارو شكر ك هنر داري مي توني مستقل باشي

عزیزم یه چیزی بهت  بگم  هیچ وقت اینجوری کسی رو مورد هجمه قرار نده  زمین گرده  ...

عزیزم من به حال دختر این خانوم میسوزه. حتی وقتی داشتم میخوندم حالم بد شد و دستام لرزید.یه مادر چطور میتونه دخترشو تو این شرایط ببینه و به اون شوهر اشغال حرومزادش چیزی نگه. والا من مجردم چندین ساله خرح خانوادمن میدم. تا به کسی محتاح نشن. فقط خدا به این دختر کمک کنه. دلم براش خون شد

فعلا که متنی که زدی با نظری که داری کاملا تناقض داره شما که داری میگی کلاچون مادر شده آدم نیست و حق ...

چرا فکر میکنید یک زن با عزت نفس و حرمت نفس بالا نباید مسئولیت پذیر باشه؟

زنی که مسئولیت پذیر نیست ،حرمت نفسش صفره👌

چون حتی نمیتونه مسئولیت انتخابای خودش رو به گردن بگیره و همیشه دنبالِ مقصره برای توجیه کردنه خودش.

یه کم مطالعه لطفا

التماس-تفکر#  

روزی هزار بار خودمو نفرین میکنم چرا جدا شدم. کاش هرکی بچه داره به طلاق حتی لحظه ای هم فکر نکنه. بچه ...

بمیرم واسه بچت🙁

هردو بی تفاوت جدا شدینو ازدواج کردین.پس این طفل معصوم چیییی😟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

از صبحه میخوایم توی کله اش کنیم عشق و مهرمادری از هر مادیاتی بالاتره  اما روی پول پرستی خودش تا ...

به من میگه مادیات مهمه

لعنتی

ریدم به مادیاتی که بچم توش نباشه

ریدم به پولی که بچم توش نباشه

من دنیا را با بچم میخوام

هیچکی تو دنیا نباشه فقط بگن بچه ات و مادرپدرت هست برای من کافیه

صرفا نظرم رو میگم.اعلان ها رو هم نخونده حذف میکنم.مهربون باشیم☺

اهل قضاوت نیستم اما کاش میفهمیدی اون بچه را شمابه این دنیا اوردین و مسئول هستین در قبالش حتی اگه تو بدترین شرایط هم باشی باید ساخت چون شما دیگه سرنوشتت این بوده نباید بزاری دخترت زجر بکشه لااقل اون خوب زندگی کنه.. 

یه حسی بهم میگی اسی تو دخترت انتخاب میکنی و براش مادری میکنی😊انشاالله خدا هر چی صلاح هست وجلو پات بزاره 🌹

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

استاتر نه شما و نه پدر دخترت نمیتونید نگه اش دارید برو بهریستی بفرستشن خانه های امن اونجا دخترایی مثل خودش زیاده و درخواست بده که خانواده ای ازش نگه داری کنن  واقعا سخته بلاتکلیف بودن اونجئری میدونه همیشه یه جا هست و میتونی بری دیدنش پدرشوهر منم این هفته رفته درخواست یه فرزند پسر داده و قرار هفته دیگه یه پسر 11 ساله که پدر و مادرش طلاق گرفتن رو ببره پیش خودش 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
به من میگه مادیات مهمه لعنتی ریدم به مادیاتی که بچم توش نباشه ریدم به پولی که بچم توش نباشه من د ...

آهن پرست همینا رو میگن دیگه 

ندید پدید 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

اسی خیلی ناراحت شدم دخترت گناه داره بخدا . شوهرت از شما کوچکتره و جووونتره بنظرم درست نیست دخترت پیش شما باشه . دخترت بفرست پیش مادرت و از اونجا حمایتش کن .. 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊

وقتی طلاق گرفتم انگار رو ابرا بودم. دخترم پیشم بود. کار میکردم و ب دخترم میرسیدم و باهم عشق میکردیم.  تا اینکه دخترم شد 7 سالش و باباش ازم گرفتش😔

چون تو طلاقنامه ب جای حضانت نوشته بودن حق ملاقات برای مادر از شنبه تا چهارشنبه. 

کابوس اون روزای اول ک دخترم ازم دور بود هنوز شبها آرومم نمیزاره. 

پیش خودم امیدوار بودم که چند وقت نگهش میداره و خسته میشه دوباره میده ب خودم بچه رو.... 

ولی اون رفت ازدواج کرد و شرطشم برای ازدواجش این بوده ک بچه رو باید نگه داره زنه...

این مدتی هست که یکسال و نیم  قبل نوشتین

لطفا لطفا و لطفا این و بعدش و بخونین(من که به هق هق گریه های دخترتون رسیدم نتونستم بخونم )

حالا خودتون و دخترتون مهمین یا اون آقا (البته امیدوارم بجه ای ازش نداشته باشین)

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید