2821
2789
ملا لغتی به ویرایش واژه میگن من با تایپ جمله یا کلمه کاری ندارم با رسوندن معنی و مفهومش کار دارم

چرا اتفاقا ملا لغتی به کسی میگن که دنبال دقیقا همون کلمس مثل شما. من چون تو همین رشته دارم درس میحونم سر و کار زیاد دارم تو درسام با این چیزا

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
چرا اتفاقا ملا لغتی به کسی میگن که دنبال دقیقا همون کلمس مثل شما. من چون تو همین رشته دارم درس میحون ...

این شما بودین که غلط معنی کلمه رو در سایر دوستان گرفتین من نمیدونم شما چه رشته ای میخونین اما من با مدرک تحصیلیم و دانش و اگاهیم به خودم اجازه نمیدم تو هر بحثی مداخله داشته باشم و با وجود اینکه تاپیک خودم بودم اصراری به بچه ها و کنترلشون نداشتم تا تاپیک شما رو دیدم که به همه دوستان لطف داشتین من یک بار دیگه میگم ابتدا ملالغتی ویرایش واژه رو کار داره و دوم شما که دقیقا هر نظری رو ریپلای کردین پس قطعا دنبال معنی اصلی واژه ای که این همه تایپ داری و به همه جواب دادین من هم در جواب شما میگم حالا که تا این حد جزئیات معنی کلمه براتون مهمه بهتر بدونین به غذا دسر نمیگن کیوت بلکه به تزئینش و اشکالی که روی اونها ایجاد میشه که بازم اگر از اشکال و تزئیناتی استفاده شه که حس ما رو برانگیخته کنه میگیم کیوت 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این شما بودین که غلط معنی کلمه رو در سایر دوستان گرفتین من نمیدونم شما چه رشته ای میخونین اما من با ...

من رشتم آموزش زبان انگلیسیه .. به هر حال قصدم این بود از دانسته های هر چند کمم در اختیار بقیه بزارم دوست عزیز شما یه تاپیک زدی سوال پرسیدی منم جوابتو دادم شما اگه معنی این کلمه رو میدونستید پس چرا تاپیک زدین اگه هم به حرف دیگران اعتماد ندارین میتونید از دیکشنری استفاده کنید در پناه حق

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام