2777
2789
کیوت تو زبان انگلیسی یعنی زیبا.حالا تو فارسی برای بانمک و ملوس و ...به کار میبرن

یکی از تعریف هاشه در واقع هر لغت انگلیسی زبان هزاران معنی متفاوت داره بیشتر به معنی لوندی و نمکی خودمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کیوت تو زبان انگلیسی یعنی زیبا.حالا تو فارسی برای بانمک و ملوس و ...به کار میبرن

اوه عزیزم اصلا همچین معنی نمیدهBeauty full وpretty به معنای زیباست

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
غذا چیه😂واسه بچه و دختر میگن بیشتر

گفتم بیشتر یعنی چیزای  دیگه هم هست 

وللا من چند تا برنامه داشتم کیوتو عکس شیرینی و کیک های خوشگلو گذاشته بود 

منظورش همین چیزای با مزه ی دیگه 

بیشتر برا غذا میگن  نه همیشه

برا غذاyummy میگن

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
نه عزیزم اونی ک به غذا گفته کیوت اشتباه زده این صفت و به غذا نمیدن

نمیشه گفت اصلا نمیدن چرا امکان داره یه نوع کیک مثلا شبیه جوجه باشه و از این کلمه استفاده شه اما خیلی عام نیس

کاملا معنی میده عزیزم .منظورم اون جذابیت که بواسطه زیبایی هست.منظورم ناز بودن هم  هستش

اره اما زیباformal اما cuteکامل informal دیگه بستگی داره کجا میخای استفاده کنی شما نمیتونی به ملکه انگستان بگی کیوت چون معنی زیبا رو میده!!

اخیلی به دیکشنری نمیشه اتکا کرد شما اگه دیکشنریت رو نگاه کنی تو ادامه توصیحات نوشته شده که این کلمهinformal البته اگه دیکشنری معتبر باشه ولی منظوررو میرسونه

نمیشه گفت اصلا نمیدن چرا امکان داره یه نوع کیک مثلا شبیه جوجه باشه و از این کلمه استفاده شه اما خیلی ...

اون قضیه ش متفاوته چون ماجرا بر میگرده به استفاده از حیوانات و احتمالا فرم گوگولی برای اون کاراکتر گذاشته منم عکس یه بچه روی کیک چاپ شه میگم کیوت اما منظورم به کیک نیست قطعا! به عکس چاپ شده فوندانتشه 

اون قضیه ش متفاوته چون ماجرا بر میگرده به استفاده از حیوانات و احتمالا فرم گوگولی برای اون کاراکتر گ ...

دیگه انقدر هم نمیشه ملا لغتی بود عزیزم ولی حرفت درسته منطور منم همین بود 

دیگه انقدر هم نمیشه ملا لغتی بود عزیزم ولی حرفت درسته منطور منم همین بود 

ملا لغتی به ویرایش واژه میگن من با تایپ جمله یا کلمه کاری ندارم با رسوندن معنی و مفهومش کار دارم