2789
عنوان

زخم بستر

2135 بازدید | 34 پست

دوستان مادرشوهرم ۱۲ روز بستری بود تو بیمارستان 

الان یه هفتست اومده خونه

صبح موقع تعویضش خواهرشوهرام متوجه به زخم کوچیک روی دنبالچش شدن

بهترین کرم که برای این زخم میشناسید معرفی کنید خدا خیرتون بده

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم من شوهرم کارشناس زخمه اما الان نیستش . فردا اومد ازش میپرسم بهتون میگم اما فقط میترسم یادم بره ...

عزیزم جواب دادی منم ریپلای کن ممنون 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

عزیزم من شوهرم کارشناس زخمه اما الان نیستش . فردا اومد ازش میپرسم بهتون میگم اما فقط میترسم یادم بره ...

ببین الان بنویس بزن به در یخچال خدا خیرت بده

اسی جان اگه این خانم فراموش کرد منو ریپلای کنه 

ممنون میشم شما منو ریپلای کنی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

فعلا واسه شروع هانی مد یا فنی توئین 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اسی جان اگه این خانم فراموش کرد منو ریپلای کنه  ممنون میشم شما منو ریپلای کنی

چشم

فعلا تا وقتی ببرینش دکتر هر روز حمام جای زخم و کیسه بکشین محکم‌ و پماد ادیب درم استفاده کنین

اون دوستمون که گفتن متخصص زخم هستن اگر گفت من و حتما ریپلای کنین

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
عزیزم درمان زخم بستر فقط دستمال نقره هست

سلام عزیزم خوبی؟

از داروخونه باید بگیرم ؟

چشم

چشمت بی بلا