2777
2789
عنوان

همش گشنمه

129 بازدید | 21 پست

وااای اصلا سیر نمیشم همش گشنمه و ضعف دارم 

کسی اینجوری بوده ؟؟چاااااق شدم ناجور 😣😣😣😣😣

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قند داری؟

نمیدونم والا ☹️☹️

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

منم گشنمه ولی هرچی میخورم چاق نمیشم😩 دوس دارم چاق شم چندکیلو

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
وای من😂😂😂😂😂😂😂😂

چیکار میکنی ؟؟ 

من دیوونه شدم همش دهنم داره میجنبه 

منم گشنمه ولی هرچی میخورم چاق نمیشم😩 دوس دارم چاق شم چندکیلو

خوش بحالت 

تو نظر کرده ای 😄😄

من   همش از صبح در حال چیز میز خوردنم اخه هیجا نمیرمم همش تو خونه تنهام😂خودم با فیلم خوراکی س ...

چاق نشدی ؟

یه ازمایش کامل بده

اره باید بدم حتما 

اصلا طبیعی نیست ☹️☹️☹️

چیکار میکنی ؟؟  من دیوونه شدم همش دهنم داره میجنبه

من هی مامانم میگه نخور اینقدر همش دعوام می‌کنه 🤣

البته چون کنکوریم همش دارم درس میخونم دلش ب حالم میسوزه ، بعدش بخور بخور نوش جونت😂😑

سعی میکنم هله هوله نخورم ، میان وعده میوه میخورم بیشتر

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

چرااا چ کنم دیگ البته اضافه وزن ندارم 

خوش بحالت 

من خیلی چاق شدم وحشت دارم برم رو ترازو 

همش ضعف دارم و در حال خوردنم 😢😢