2777
2789
عنوان

معلم عربیم

148 بازدید | 15 پست

برای مکالمه نوبت دوم میخواد داخل اسکای روم دوتا دوتا جور کنه سوال بپرسه

تصویری🥲

اونم چطوری

به هر نفر گفته 10تا سوال بنویسن حفظ کنن

بعد بیان تو اسکا از هم بپرسن یعنی مثلا طرفت هم معلوم نیست کیه و سوالاش چیه!!

یعنی سوالی که نمیدونی باید ج بدی

خیلی سخته

میخوام سر بزنم به دیوار

بگید چیکارش کنم

دعایی چیزی نمیدونید خوند درس نپرسع😐

یه صلوات می‌فرستی جهت حاجت رواییم😘

عاشقتم😂

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عربی مزخرفترین درس بود 

از اون بدتر معلم عربی بود 

خدایا شکرت که از اون روزای سمی گذشتم زنه خودش حرف میزد خودش میخندید/:

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...
ای خدااا

ببین خو دوستاتن دیه 

یه گروه بزنین همه سوالاتتو بفرستین با جواباش حفظ کنین دیگه 

دوستات هم در خودتونن دیه سوالای ساده میپرسن

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...
ببین خو دوستاتن دیه  یه گروه بزنین همه سوالاتتو بفرستین با جواباش حفظ کنین دیگه  دوستات ...

بچ های ما پاچه میخورن فقط اصلا ازشون متنفرممممم😕

فوقش میخای سلام علیک کنی و سنتو بگی شهرتو  بگی  تقلب کن

اوف تصویر وصل میکنه ندیدی نمونش دور و اطرافت باید نشون بدی هیچی نباشه وگرنه من استاد تقلبم😁

بچ های ما پاچه میخورن فقط اصلا ازشون متنفرممممم😕

اوه چ بد😂

اوف تصویر وصل میکنه ندیدی نمونش دور و اطرافت باید نشون بدی هیچی نباشه وگرنه من استاد تقلبم😁

خاک عالم😱😱

عربی هم همون سلامو سنو ایناعه 

نترس که بدتر میشه اوضاع 

یکمم بخون که آمادگی داشته باشی بعد سرهم کن ی چی بگو