2777
2789
عنوان

قرص شیردهی

1071 بازدید | 7 پست

۵۲ روزه زایمان کردم با قرص شیردهی جلوگیری میکنم امروز یادم رفت بخورم لکه بینی دارم اینم مث ال دی عمل میکنه؟

خدایا پسرکوچولومو به تو سپردم❤ یاعلی بن موسی الرضا 🌙💫👑

اصلنن نباید یادت بره کنارش طبیعیم جلوگیری کن دزش پایینه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این ماه رو از یه روش دیگه هم استفاده کن  قرص شیردهی اگه فراموش کنی فقط تا سه ساعت فرصت داری بخ ...

منظورم اینه با قطعش پریودی اتفاق میوفته ؟ مشکلی از لحاظ نردیکی ندارم میخوام ببینم پریودشدم یا بخاطر نخوردن اینه

منظورم اینه با قطعش پریودی اتفاق میوفته ؟ مشکلی از لحاظ نردیکی ندارم میخوام ببینم پریودشدم یا بخاطر ...

اینو دقیق نمیدونم

گوگل کن شاید چیزی نوشته باشه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
اصلنن نباید یادت بره کنارش طبیعیم جلوگیری کن دزش پایینه

خب الان این خونریزی از نخوردن قرصه یا پریود شدم هی؟

خب الان این خونریزی از نخوردن قرصه یا پریود شدم هی؟

نه نخوردن قرص لکه بینی فک نکنم بیاره ممکنه پریودی باشه منم بعد زایمان قرص خوردم وسطاش پریود شدم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
2790
2778
2791
2779
2792