2777
2789
عنوان

خانومای عزیز

51 بازدید | 12 پست

یه نفر گفت یه خورده زردم .البته چندبار سونو رفتم گفتن اندازه نخود کبدم بزرگه .ودرد دارم باکمرم..میشه بگید خدایی نکرده س.ر.طانه یانه لطفا کمکم کنید ؟؟

خب از اونجایی که رنگش زرده فقط میشه فهمید کبدش مشکل داره. سرطان رو نمیشه تشخیص داد باید ازمایش بده

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب از اونجایی که رنگش زرده فقط میشه فهمید کبدش مشکل داره. سرطان رو نمیشه تشخیص داد باید ازمایش بده

مگه رنگ زرد البته نه زیاد با کبد ۱۱۹میلی متر  علائم س.ر.طان نیست؟؟ .البته خدایی نکرده چه ازمایش خونی باید گرفت که متوجه شد؟پانکراس ام میشه باشه ؟؟اخه تومرز کبدچربم .وقتی دکترم گفت عفونت کلیه وادراری دارم ..نمیدونم از کدومشه ..دردام .کم خونی ام دارم

مگه رنگ زرد البته نه زیاد با کبد ۱۱۹میلی متر  علائم س.ر.طان نیست؟؟ .البته خدایی نکرده چه ازمایش ...

نمیدونم واقعا عزیزم. من پزشک نشدم هنوز. شرمنده

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
دور از جونت عزیزم  دکترت چی گفت؟

دکتر داخلی که دکتر خانواده گی ماست گفت چیزی نیست مهم نیست..ولی امروز یکی گفت یه خورده زردم خانواده ام گفتن زرد نیستی ..ولی ۲ماهه سمت راستم دنده وشکم وکمرم درد میکنه ..دکتر آز گرفت گفت عفونت کلیه وادراری دارم .قرصم میخؤرم بدتر میشه ..😔😔 میترسم چیکار کنم پیش کی برم چه آزمایشی بگیرم؟؟از پانکراسم نباشه؟

دکتر داخلی که دکتر خانواده گی ماست گفت چیزی نیست مهم نیست..ولی امروز یکی گفت یه خورده زردم خانواده ا ...

عزیزم نگران نباش منم گاهی وقتا معدم درد میگیره و رنگم زرد میشه

انشاالله ک چیزی نیست برو پیش متخصص و پیگیر باش تا اذیت نشی

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
عزیزم نگران نباش منم گاهی وقتا معدم درد میگیره و رنگم زرد میشه انشاالله ک چیزی نیست برو پیش متخصص و ...

به نظر شما خطرناکه ؟.نمیدونم چه ازمایشی بدم خیالم راحت بشه ؟

به نظر شما خطرناکه ؟.نمیدونم چه ازمایشی بدم خیالم راحت بشه ؟

راستش نمیدونم عزیزم من اطلاعات پزشکی ندارم

باید بری پیش متخصص اگه لازم باشه آزمایش مینویسه برات

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
راستش نمیدونم عزیزم من اطلاعات پزشکی ندارم باید بری پیش متخصص اگه لازم باشه آزمایش مینویسه برات

مرسی گلم دعا کن چیزی نباشه سریع بهتربشم🙏😊 انشالله شماهم سلامت باشی