2777
2789
عنوان

کبد چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 27 پست
اطلاعی ندارم . چشماشون زرد نشده؟

نه بعضی وقتا قرمز میشه

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
این راه عوارض نداره؟ یعنی همون سماق. چون داداشم گریدش بالاس دکتر نمیره هرچی میگیم. این روش خوبه واقع ...

این روش تضمینی هست من قول 100درصدی میدم 

نه هیچ عوارضی نداره 

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازكجا متوجه ميشن طحالشون بزرگ شده؟ و ايا خطرناكه؟

نمیدونم  خودش حس میکنه ولی کبد و پلاکتاش رو از داده

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
خدا خیرت بده. چ موقع بخوره؟ ناشتا یا بعد ناهار شام یا قبلش. شکم خالی یا پر 

نه اصلا ناشتا نخوره بعد غذا بخوره 

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
ايشالا بهبوديشون

ممنون دعا کنید من بچه کوچیک دارم شوهرمم کارگره خیلی لاغر شده😔😔😔

اره عزیزم لطف میکنی

خار مریمی که گفتم هم گیاهش هست هم عرقش

ولی اگر گیاهش رو بخری و دم کنی با نبات بخوری بهتره

اصلا دیگه تا وقتی گریده کبدش نیومده پایین سرخکردنی و فست‌فود نخوره بیشتر ابپز بخوره

سبزیحات خییلی بخوره

ناشتا خاکشیر رو با اب‌ولرم و عسل اصل بخوره

کاهو یا کلم رو با ابلیموی طبیعی و روغن زیتون فراوان سعی کنه هر شب بخوره

تحرک داشته باشه حتما

اب زرشک و البالو و میوه‌هاشو حتما زیاد بخوره چون باعث تصویه خون میشه

و نکته خییلی مهم اصلا زیاد عصبانی نشه و جیغ و فریاد نزنه چون بدتر نیشه

و نکته اخر اگر همسرتون سیگاری هست یا م.ش.ر.و.ب مصرف میکنه دیگه نزارین مصرف کنه تا گریدش بیاد پایبن

امیدوارم که به دردتون خورده باسه☺🙂💐💐

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
ی قاشق مرباخوری تو یک لیوان آب گرم یا یه استکان؟ 

تو یه لیوان اب معمولی از شیر 

یه قاشق چایخوری پر 

خار مریمی که گفتم هم گیاهش هست هم عرقش ولی اگر گیاهش رو بخری و دم کنی با نبات بخوری بهتره اصلا دیگ ...

ممنون از شما

تو یه لیوان اب معمولی از شیر  یه قاشق چایخوری پر

مرسی عزیزم 😘😘😘😘😘

راستی من خودم کبدم چرب نیس اما برای پاکسازیش میتونم بخورم یا الکی نمیشه خورد؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...