2777
2789

از پدر یاد گرفتن. شب خاستگاری به پدر طرف نگاه کنید تا ایندشو ببینید

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خوش اومدی 

ممنون. 

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم
چون وقتی ازدواج میکنن خانمشونو دستیافتنی میابند و دیگه واسشون مهم نیست

حالا تو دوران نامزدی دیگه واسه چی باید با من اینکارو کنه ?

you are everything to me I can't lost you 
خیلی بهش پیام نده یا زنگ نزن منم مثل شمام ولی الانا دیگه کمش کردم بیشتر خودش زنگ میزنه یاپیام میده ه ...

فقط همین جواب میده یا کار دیگه ای هم بکنم ?

آخه خودم دلم براش تنگ میشه ولی اون انگار نه انگار 

you are everything to me I can't lost you 
فقط همین جواب میده یا کار دیگه ای هم بکنم ? آخه خودم دلم براش تنگ میشه ولی اون انگار نه انگار 

آره میدونم سخته ولی جلوی خودتو بگیر با هرکسی باید مثل خودش رفتار کرد منظورم توی مسائل عاطفیه نه چیزای بد سعی کن جوری رفتار کنی که نشون بدی به خودت اهمیت میدی مثلا زنگ زد گفت چرا زنگ نمیزنی نیستی بگو داشتم کتاب میخوندم یا فیلم میدیدم نه با لحن بد که فکر کنه داری تلافی میکنی 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز