2777
2789
عنوان

قبل ازعقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 42 پست
 اخه من وشوهرم دیگه طاقت نداشتیم صبرکنیم تاعروسی بگیریم بریم خونه خودمون مخصوصاهمسرم دیگه بخاطر ...

عزیزدلم دوستداشتنی فاطمه زهرا پناهت باشه گلم

مادر دوجهان غیرخدا یارنداریم😏یه صلوات میدین براخوب شدنم؟😔
انتخواب تاریخ عروسیت اشتباه بوده 😜 نه مشکلی پیش نمیاد ولی درده رو باید تحمل کنی

مرسی گلم

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

باعث اختلال در قاعدگی میشه لطفا واجب نیس نخورین تو عمرتون یکی دوبار نخورین ...

اره هیچ وقت نخوردم فقط همین یباربود

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
 اخه من وشوهرم دیگه طاقت نداشتیم صبرکنیم تاعروسی بگیریم بریم خونه خودمون مخصوصاهمسرم دیگه بخاطر ...

کار خیلی هوبی کردی عزیزم....نه خب اگه الانم دوشیزه نیستی خب این تغییرات طبیعیه

من نوافن ک میخورن یه ساعا بعد آرووم میشه دردم

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

خخ شوخی کردم خوشبخت بشی ولذت های حلال بهره ببری الهی ک هیچوقت تو وشوهرت ازهم سیرنشین

فدات عشقم😂❤

یک هفته صبر نکردین الان یک هفته داغونی

خانواده تاریخ میزارن ول کنن نیستن. برای منم روز پریودی م گذاشتم من قبول نکردم اخه برای یه روز که نباید قرص بخورم سیستم بدن بریزه بهم روز خدا نگرفتن که ....

داغون شدم بخدا ازدرد

ببین یه روش بهت میگم انجام بده دردت ساکت میشه من کلا پریودام وحشتناکه در حدی با جیغ میبرنم بیمارستان

یه آجر از تو خیابون پیدا کن بزار رو شعله کم گاز نیم ساعت بزار داغ شه سه چهار تا دستمال کهنه بپیچ بهش بزار رو دشکت کمرتو بزار روش بخواب معجزه میکنه آب رو اتیشه

عزیزدلم دوستداشتنی فاطمه زهرا پناهت باشه گلم

مرسی عزیز دل من❤

یک هفته صبر نکردین الان یک هفته داغونی

عزیزم نمیشد که روز جشنم پریود باشم اخه

ببین یه روش بهت میگم انجام بده دردت ساکت میشه من کلا پریودام وحشتناکه در حدی با جیغ میبرنم بیمارستان ...

کیسه اب گرم گذاشتم حتی شوهرمم هی کلی میگه پاشوببرمت بیمارستان ولی خب بخاطرکرونانمیخوام برم سیستم بدنیمم ضعیفه

تا میتونی ازین قرص مورصا نخور مگه اینکه بشدت مجبور بشی بلاهایی سر آدم میاره که نگو.منم چنهفته پیش قرص اورژانسی خوردم ۳ روز بعدش بشدت خونریزی کردم و بدنم داغون شد از بس درد داشتم