2821
2789
عنوان

سلام خوبین...

103 بازدید | 25 پست

سلام به همه کساییکه امدین داخله تایپیکم. 

میشه نظرات شمارو هم بدونم. خودتون رو تواین شرایط تصور کنید ک واسه کارهمسرتون منتقل میشین جنوب وبدی اب و هوا وغیره 

اونجارو دوسندارین و اونجابهتون سخت میگذره. 

اما شوهرتون نمیتونه کارش رو بیاره شهره حودتون 

شما باشین چیکارمیکنین..... 

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیکار باید کنم؟

مجبورم برم خب!

منم اوایل زندگیمون مجبور شدم بوشهر زندگی کنم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

شرایط ورودیه تو را نمیدونم ولی خودم باشم میرم همراش زندگی باهم شروع میشه باهم ساخته میشه صبوری میخواد باید انعطاف داشت سخته اما اگر واقعا چاره ای نبود میرفتم باهاش

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
ولی آب و هوای جنوب که خیلی خوبه🙁

مگه شما جنوب بودین؟ خیلی گرمه شرجیه

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖
مگه شما جنوب بودین؟ خیلی گرمه شرجیه

بدن عادت میکنه بشرطی که مقاومت نکنی بعد الان کرونا همه خونه هستن موقع بدی هوا زیر باد کولر گازی هستی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792