2777
2789
عنوان

بارداری

85 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

امروز رفتم دکتر سونو شکمی نوشت برام

اولین روز آخرین پریودیم شش فروردین هست

که دکتر گفت 6هفته و 3روز هست

بتامم 966بود

ولی وقتی رفتم سونو گف ساک حاملگی دیده نمیش 

و خیلی نگران شدم 

ممکن خارج رحمی باش

من فقط درد پریودی خفیف دارم گاهی یکم درد زیاد میش ولی اینطور نیست قابل تحمل نباش فقط یه مقدار دردش بیشتر ودوسه روز ترشح قهوه ای دارم ینی اونقدر نیس که بخوام نوار بزارم البته گاهی متوجه میشه که قهوه ای وقتی زیاد فعالیت دارم وگرنه مشکل دیگ ای ندارم

وبرای چند روز دیگ آزمایش بتا دارم

به نظرتووووون ممکنه خارج از رحم باش 

ممنونم تجربیاتون بگید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم منم سر این دخترم همین مشکل ها برام پیش اومد عجله نکن منم رفتم سونو گفت ساک حاملگی دیده نمیشه اما گذاشتم تو نه هفته رفتم قلب بچه هم میزد تازه ترشحات قهوه ایم هم زیاد شد و افتادم به خونریزی مثه پریودی اما  خواست خدا بود و بچه برام موند به گفته مادرشوهرم نشاسته رو اب سرد میزدم و میخوردم و پاهامو میزدم به دیوار

عزیزم بعد چقد عقب انداختن تست زدی  منم ۱۱ فروردین پریود شدم و الان هنوز پریود نشدم اما تست زدم ...

من نامنظم ولی 18اردیبهشت تست زدم همون اول دو خط شد بعد رفتم بتا

فک کنم 10/12روز عقب افتاد

دکتر الاغ زود نوشته سونو رو برات....من با حساب خودم که هشت هفتم بود از شروع پریود رفتم سونو گفت شش هفته ام...شما اگه اینجوری باصی ینی چهار هفتع ای و خیلییی زوده برای سونوی شکمی

تازه سونوی واژینالم خودش ممکنه لکه بینی بیاره، پیشنهاد میکنم صبر کن یکم دیگه بگذره بعد دوباره برو سونو، بعضی مراکز سونوگرافی نشخه پزشک برای سونوی تشکیل قلب نمیخوان...بعدش برو یه دکتر دیگه، تا فرصت داری تحقیق کن و دکتر بهتری انتخاب کن عزیزم