فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد. مرسی که اومدی💚 ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
دختر خاله ام می گفت با دوست های شوهرم و خانم شون رفت و آمدنمی کردم. با اینکه خیلی چشم پاک و اهل حلال حرومند اما چون شوهرش با خانمش بد حرف می زنه و تو جمع بهش بی احترامی می کنه برای شوهر خودشم بدآموزی داشته
هی چی بگم؟ و از کجا بگم؟ من یه اشتباه خیلی بزرگ داشتم و اون اینکه به جاریم که از خودم کوچکتر بود اعتماد کردم و خیلی دو بهم زنی کرد و دروغ بهم گفت، ازش راضی نیستم و هیچ وقت نمیبخشمش، الان دیگه در حد اینکه جایی ببینمش سلام میدم، زنگ یا پیام اصلا
فکر میکردم کمک مادرشوهرم میکنم چون اون بزرگتره احترام میزارم اما سخت اشتباه کردم شد وظیفم در حدی که باردار بودم حالم خوب نبود شوهرم دعوا کرد چرا نرفتی کمک مادرم و من به خونری ی افنادم بچم ۸ ماه بدنیا اومد اخرسرم گلتن عرضه نداشتی یه بچه بیاری درست و حیابی
متاهل نیستم ولی از تجربیات بقیه فهمیدم رازتو به شوهرت نگو خیلی باهم رفیق نشین حتما کار کن و دستت ...
۸ ساله متاهلم . با نظر شما مخالفم.و براساس تجربه شخصی میگم که باید تلاش کنی که با همسرت رفیق باشی و اینو هم بپذیری که اونم انسانه و احتمال خطا و اشتباه داره.اما این به این معنی نیست که آویزونش باشی
۸ ساله متاهلم . با نظر شما مخالفم.و براساس تجربه شخصی میگم که باید تلاش کنی که با همسرت رفیق باشی و ...
دوستم با تجربه ۱۵ سال زندگی مشترک رفتن پیش روانکاو بر اساس تستی که گرفته بود ازشون متوجه شد خیلی با هم رفیقن و حرفاشونو بهم میزنن و روانکاو بهشون گفته بود این توهم که همه فکر میکنن باید با همسرت خیلی رفیق باشی اشتباهه و تو دراز مدت به ضررتون تموم میشه
دوستم الان طلاق گرفته دلیلشم همین رفاقت زیادی بود:)