bm1 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 2332 عنوان واکسن شش سالگی 199 بازدید | 6 پست سلام مامانا من میخوام فردا برم واکسن شش سالگی بزنم برای دخترم ولی دلم آشووبه خطری نداره؟ زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم 1400/02/20 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18414 ان شالله به سلامتی برای ثبت نام کلاس اول درسته؟ خدا کمک کنه چیزی نیست درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61297 عین روتین واکسیناسیون کودکان این واکسن را هم واسه همه بچه های شش ساله میزنن یا فقط بچه هایی که میخوان برن مدرسه؟چون پسر منم خرداد شش سالش تموم میشه ولی متاسفانه مدرسه نمیتونه بره بخاطر همین میپرسم😔 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
آلاء۹۷ عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 220 من ۲ سال پیش که زدم برای دخترم تبش به شدت رفت بالا با شیافت کنترل شد و اینکه رانی چیزی براش بگیر بخوره اگر اب نخواست بهش بده .من دخترم تا یک هفته جاش قرمز بود و خیلی ورم کرد البته خیلی ها اینجوری نمی شوند
bm1 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 2332 عین روتین واکسیناسیون کودکان این واکسن را هم واسه همه بچه های شش ساله میزنن یا فقط بچه هایی که میخوا ... همه باید بزنن بنظرماز بهداشت بپرسین حالا زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم