2777
2789
عنوان

دوماه از جداییمون میگذره دلتنگشم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 70 پست

از کسی که مطمنی جایگزین بجات پیدا کرده دل بکن و یک دقیقه حروم فکر کردن بهش.چرا انقد ما خانما بدبختیم‌ واقعا یکم بخودتون بها بدید تازه با این رفتارو شناخت دلتم تنگ شده هوووووووووف خداااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا و جروبحثای الکی ولی اون میگف من اومدم توروهم بدبخت کردم و نمیدونستم زندگی متاهلی اینه و من ادم ...

خودتون هم قبول دارید که بحثای الکی بوده.

یه بزرگتر رو واسطه کنید 

حیفه این حس درونتون حس دوست داشتنه مطمن باش جدا که شدید بدتر میشع

ناراحتم شدم متاسفم انشالله یه از اون بهترش هم گیر تو میاد و یه ازدواج خیلی موفق میکنی تا بترکه از ح ...

ممنونم

ولی من اونو دوش داشتم و بعد اون به هیچ ادم دیگه ای نمیتونم فکر کنم

دعوا و جروبحثای الکی ولی اون میگف من اومدم توروهم بدبخت کردم و نمیدونستم زندگی متاهلی اینه و من ادم ...

الان جا زده وای بحال بعدا اینا بی مسیولیتن و توان قبولش ندارن باید برن پی هرزه بازی ببخشیدا چون مسیولیت نمیخان

خدا لعنتش کنه 

ولی خب دلخوشیاش تو متاهلی کم بوده لابد 

دعواهارو همکش میدادین سختتر میگذشته بهش 

باید از اون دوستاش فاصله میگرفته 

💖
اونم دلشو میزنه تهش میاد سمته تو..بیخیال باش سخته ولی چاره چیه به ساز سرنوشت برقص

فقط میخوام اینروزا کمتر بهش فک کنم

واقعا دارم نابود میشم

خودمو تو آیینه مبیبنم نمیشناسم

بیداریم همش به فکر اون

توی خوابم همش خوابشو میبینم

زندگیتو ساده از دست نده .پشت طلاق بد بختیه  اگه شدهرت سالمه اگه مشکلاتتون زیاد نیست برگرد و لن ...

من خودم برگردم زندگیم میشه جهنم

اخلاقشو میشناسم تا اخر عمر میگه من نمیخواستمت خودت برگشتی

فقط میخوام اینروزا کمتر بهش فک کنم واقعا دارم نابود میشم خودمو تو آیینه مبیبنم نمیشناسم بیداریم ه ...

مشکلت اینه خودتو دوس نداری.عاشق خودت باشی زود خودتو جمع و جور میکنی باشگاه میری بیرون میری میگی میخندی مگه چقدر عمر میکنیم ک با غصه بگذرونیم؟من عاشق خودمم و نمیزارم کسی بهمم بریزه چون زندگیه تلخی داشتم منظورم بچگیمه نه الان.نمیخوام حال خوبمو کسی خراب کنه..انیمیشن طنز عالیه از نظر روانشناسی.باشگا برو بیرون برو حتما ک خرید نکن قدم بزن و بیا خونه یه چای تازه دم بزار و بشین جلو تی وی و گوشیتم خاموش کن.با خودت حال کن این روزا ادما نامهربون شدن تو با خودت مهربون باش

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏