2777
2789

مامان من🥺

خونریزی های بی نهایت شدیدی داشت فیبروم گرفته بود 

عملش که کردن خیلی درد داشت

میرفتم تو اتاق گریه میکردم اما جلوی مامانم شاد بودم خیلی مراقبش بودم خییییلی یعنی اون ۸ ماه اصلا ب فکر خودم نبودم

خداروشکر دوره نقاهتش تموم شد و الان کاملا سرحاله

میگذره باید امیدوار باشی ب چیزای خوب فکر کنی

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

بگو چند سالته مریضی مامانت چیه تا راهنناییت کنم .

هیچ دختری مثل من زجر نکشید تو دوارن مجردی 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان من🥺 خونریزی های بی نهایت شدیدی داشت فیبروم گرفته بود  عملش که کردن خیلی درد داشت میرف ...

خداروشکر که حالشون خوب شده

ایشالا که همیشه سلامت باشن

گلم عملشون سخت بود؟

بگو چند سالته مریضی مامانت چیه تا راهنناییت کنم . هیچ دختری مثل من زجر نکشید تو دوارن مجردی 

۲۲ سالمه

مریضی مادرم نارسایی شدید قلبی و کم خونی شدید و کاهش پلاکت های خونیه

خداروشکر که حالشون خوب شده ایشالا که همیشه سلامت باشن گلم عملشون سخت بود؟

مادرم بخاطر خونریزی هاش ب شدت کمخون بود بخاطر همین از عملش می ترسیدیم عملش خوب بود اما بعد عمل خیییلی سخت بود و دردش زیاد بود

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
۲۲ سالمه مریضی مادرم نارسایی شدید قلبی و کم خونی شدید و کاهش پلاکت های خونیه

درخواستمو قبول کن 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
مادرم بخاطر خونریزی هاش ب شدت کمخون بود بخاطر همین از عملش می ترسیدیم عملش خوب بود اما بعد عمل خیییل ...

چقدر طفلک مادرتون سختی کشیده

اصلا این چیزایی که شما گفتی همشون خیلی فشار وارد میکنن

مخصوصا اون خونریزی های شدید😔😔

چقدر طفلک مادرتون سختی کشیده اصلا این چیزایی که شما گفتی همشون خیلی فشار وارد میکنن مخصوصا اون خون ...

بله متاسفانه خیلی سختی کشید🥺اما همین که الان سالم و سرحاله واسم با ارزشه 

امیدوارم مادر شما هم همیشه سلامت باشه