2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

185 بازدید | 10 پست

سلام دوستان .

پسرم ۲۲ماه داره.

زمانی که یکسال داشت دوسه کلمه میگفت.

تا وقتی ۱۵ماهش بود تمامی حروف رو حتی حروف های سخت ادا میکرد. اما الان چندماهه که حتی حروف رو هم به زبان نمیاره. خیلی نگرانم و گفتاردرمانی هم میبرم. اما هنوز نتیجه نگرفتم. شما مورد مشابه پسر من داشتید؟

ممنون میشم واسم بگید.

کلمه چندتا میگه؟

اب وبابا هم نمیگه؟

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس خواهرمن سه سال بیشتر داره 

جمله کامل نمیگه.

کاملا سالمه 

خوب میشن 

وقتی اولش میگفته 

حتی در حد یک بابا

یعنی لال نیست

صحبت یک مهارت هست

بدست میاد

اما آوا باید باشه

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
الان هیچی نمیگه. حتی یه دونه هم نمیگه

بهش شوک وارد شده شاید سرش داد زدین یا دعوا کسی دیده یا چیزی دیده ترسیده

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
یعنی تمامی حروف ها رو بلد بود بگه. مثلا ب ، چ و ...

اها دختر من ۲۰ ماهشه این چیزا رو بلد نیست اصلا 

فقط حدود ۱۰ یا ۱۲ کلمه بلده

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

دقیقا منم همین تو فکرم بود چون یخویی هیچی نگه که نمیشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

هیچ زمانی ما دعواش نکردیم یا سرش داد نزدیم. چون کلا هم خودش هم ما شخصیت آرومی داریم. فقط یه پسر همسایه داریم که۳سال داره و از وقتی رایان زیر یکسال داشت بهش حسودی میکرد و دور از چشم ما اونو میزد یا میترسوندش.