2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست
ممنون که گفتید عزیزم. برای بچه دار شدن کدومشون خوبه? میشه یگید

خواهش میکنم . والا من خودم از چله سوره یس و حدیث کسا دخترمو گرفتم . در کل برای بچه چله حدیث کسا و سوره یس بسیار مجربه . یکی که حاجت گرفته بود به من گفت و گفت این یه زنجیره است و منم هرکس نیاز داشته باشه میگم چون هم خودم و هرکسم که انجام داده حاجت گرفته حالا یا تو چله اول یا بعدی ها. اما خودم روز ۳۵چله اول حاجتم براورده شد

سلام عزیزم... 

به سلامتی. 

خیلی خداروشکر میکنم که توی این گروه چندین نفر باردار شدن. به سلامتی و دل خوش ان شاءالله زایمان میکنن و بچه اشونو بغل میکنن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاربر بانومهرهم باردارشدن 🙏🙏🤲🤲🤲 ان شاا...سالم وصحیح به دنیا بیاد 🙏🙏🤲🤲 براشون دعا کنید 🌺...

خداروشکر ایشالا صحیح و سالم به دنیا بیاد

ایشالا منم بزودی باردار بشم

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستید❤
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ...

به نیت دنیا خانم خوندم . حاجت روا بشن الهی ، آمین

خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی آخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شده س . مطمئنم منم مادر میشم. اللهم صل علی محمد و اله محمد و عجل فرجهم
خواهش میکنم . والا من خودم از چله سوره یس و حدیث کسا دخترمو گرفتم . در کل برای بچه چله حدیث کسا و سو ...

ممنون عزیزم.😘🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم