2777
2789

بله قفسه سینه اس ..

چ بیماریهایی مثلا ؟ در حد ریه رو نشون میده فقط

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بله قفسه سینه اس .. چ بیماریهایی مثلا ؟ در حد ریه رو نشون میده فقط

سرفه وخلط وکمردرد وتنگی نفس دارم .میترسم بیماری بدی باشه .میشه بارادیوگرافی  ساده همه چی رونشون بده؟؟ فردا باید برم عکس بگیرم😔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرفه وخلط وکمردرد وتنگی نفس دارم .میترسم بیماری بدی باشه .میشه بارادیوگرافی  ساده همه چی رونشون ...

نمیدونم خبر ندارم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نمیدونم خبر ندارم

مرسی عزیزم .میخوام خیالم راحت باشه .خدایی نکرده چیزی باشه نشون بده .به نظر شما واجب هست رادیوگرافی بدم ؟چون میخوام هرچی هست ونشون بده؟؟

برا کرونا نوشته ببینه چن درصد درگیره چون خلط و اینا داری

کرونا که نمیدونم .ولی نزدیک سه ماهه تنگی نفس وسرفه کم وبیش باخلط کم وکمردرد دارم دنده وشکمم خیلی درد میکنه ..میترسم چیز بدی باشه..فردا خودم دارم میرم عکس ساده بگیرم .میخوام بدونم میشه همه چی رونشون بده خیلی استرس دارم..یا از ریه امه یامعده ..نمیدونم میشه بگید چیارو نشون میده ؟بیماری خطرناکتری هم نشون میده؟

کرونا که نمیدونم .ولی نزدیک سه ماهه تنگی نفس وسرفه کم وبیش باخلط کم وکمردرد دارم دنده وشکمم خیلی درد ...

چیزی نیس وضعیت ریه هات رو چک‌میکنه

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
اگه چیزی باشه توعکس نشون میده ؟؟ اخه دردام بیشتر بهم استرس میده؟

اگه ریه درگیر باشه بله نشون میده 

در کل زیاد تو فکر نرو چیزی نیس

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
اگه ریه درگیر باشه بله نشون میده  در کل زیاد تو فکر نرو چیزی نیس

مرسی عزیزم ..کرونا رونمیگما ..چیز دیگه رو میگم نمیخوام اسمشو بیارم.از اون استرس دارم ..میشه اونو نشون بده؟

مرسی عزیزم ..کرونا رونمیگما ..چیز دیگه رو میگم نمیخوام اسمشو بیارم.از اون استرس دارم ..میشه اونو نشو ...

نیس 

اون نیس