2777
2789
عنوان

بیهوشی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 20 پست
بله عزیزم اونایی که فوبیا دارن براشون با آرامبخش انجام میدن .بچه ای که میگین چند سالش بوده؟

فک کنم بین دویا سه سال 

کوچولو بود 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
فک کنم بین دویا سه سال  کوچولو بود

نمیدونین سدیشن بود یا بیهوشی عمومی ؟ الان خوبه ؟ خانواده ش راضی بودن؟

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونین سدیشن بود یا بیهوشی عمومی ؟ الان خوبه ؟ خانواده ش راضی بودن؟

بیهوشی عمومی بود رفت اتاق عمل 

میتونم بپرسم رصایت از چی منطورتونه؟ 

خب بچه دندون درد داشت دندونای جلوشم ریخته بود که نتونستن ترمیم کنن کشیدن و براش دندون نمایشی گذاشتن بقیشم ترمیم کردن 

خب اگر ترمیم نشه و پوسیدگی روی دندون بمونه به ریشه دندونهای دایمی آسیب میزنه حتما باید این کار انجام بشه دیگه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیهوشی عمومی بود رفت اتاق عمل  میتونم بپرسم رصایت از چی منطورتونه؟  خب بچه دندون درد داش ...

از اینکه با  بیهوشی عمومی انجام دادن یعنی عوارض نداشت ؟ 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
از اینکه با  بیهوشی عمومی انجام دادن یعنی عوارض نداشت ؟

فکر نمیکنم 

بچه باهوش و هوشیاریه الان 

یادگیریشم خوبه ماشالا 

خوبم حرف میزنه و درک موقعیتش خوبه 

فکر نمیکنم  بچه باهوش و هوشیاریه الان  یادگیریشم خوبه ماشالا  خوبم حرف میزنه و درک ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی