2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر وقتی داده خوب برا درمان داده دیگه  منم پارسال میخوردم از روزی یدونه تا روزی سه تا ی دوره ...

برا منم همینجوری داده برا بارداری بهت داد؟

صد دونه س یعنی ادامه بدم تا تموم شه صدتاش؟

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
برا منم همینجوری داده برا بارداری بهت داد؟ صد دونه س یعنی ادامه بدم تا تموم شه صدتاش؟

نه من تنبلی داشتم گفت هفته اول روزی یکی هفته دوم دوتا هفته سوم سه تا منم سه ماه خوردم بعد رفتم سونو گفت نرمال شده تخمدان و رحمت

دکتر وقتی داده خوب برا درمان داده دیگه  منم پارسال میخوردم از روزی یدونه تا روزی سه تا ی دوره ...

برای چه مشکلی بهت داد؟

الان کامل خوب شدی؟

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
نه من تنبلی داشتم گفت هفته اول روزی یکی هفته دوم دوتا هفته سوم سه تا منم سه ماه خوردم بعد رفتم سونو ...

یعنی تا سه ماه دیگه همون روزی سه تارو ادامه دادی؟

یا هر سه روز یبار چرخه ی قبل رو تکرار میکردی

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
شاید ۵کیلو نسبت ب قدم وزنم نرماله و چاق نیسم

متفورمین بخور موردی نداره فقط اوایلش بیرون روی میگیری حواست هم باشه قند خونت نیافته منم میخوردم باردار شدم ولی سقط شد دکترم خیلی امیدوار شد گفت این یعنی کاملا سالمی

برای چه مشکلی بهت داد؟ الان کامل خوب شدی؟

برا تنبلی تخمدان 

سه ماه اول ک خوردم خوب شدم بعد گفت ۳ ماه دیگه ام بخور که برنگرده اما من یه ماه خوردم و ول کردم 

راستش دیگه پیگیری نکردم بینم الان وضعیتم چجوریه

سلام 

منم کیست ریز دارم تازه این طوری شدم دکتر همین متفورمین و برام نوشته ولی خیلی نا امیدم فکر میکنم اصلا درمان نمیشم با خودم تا برداشتن تخمدان هم فکر کرده بودم 

الان خیلی تعجب کردم که شما گفتی خوب شدم 

میشه یکم روند درمانت و بیشتر توضیح بدی؟ کیست داشتی؟ اگه آره از چه نوعی؟ به جز مصرف قرص کار دیگه ای هم کردی؟  

متفورمین بخور موردی نداره فقط اوایلش بیرون روی میگیری حواست هم باشه قند خونت نیافته منم میخوردم بارد ...

واقعا باردارشدی😍 

الان چی بچه داری یانه؟

منتظرتیم خوشگل مامانی😍