2789
عنوان

طلا

189 بازدید | 15 پست

سکه پارسیان یا شمش

نگین طلا چون بودجه ام به طلا نمیرسه

در حد ۳۰۰سوت میخوام سکه یا شمش بگیرم

قبلا سکه گرفتم ولی این دفعه خواستم ببینم شمش چطوره

۳۰۰سوت شمش چند در میاد اجرت هم داره یان 

موقعه فروش چظوریه چقدر ازش کم میکنن راحت بفروش میره یان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰۰سوت😳نمیشه گرم بگی 😂😂😂😂

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
هر هزار سوت یک گرم هست عزیز. 

اها پس قیمتش خیلی کم میشه و به شمش نمیرسه بنظرم همون پارسیان بخر یا طلایه شکسته و دست دوم بخر اگه برایه پس انداز و سرمابه گذاری میخای الانم قیمتا قشنگ پایینه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
خب به گرم نمیرسه

نمیدونستم من

پولم به گرم نمیرسه برا همین سوت میخرم

میخوای چیکارکنی؟ تحقیق کردی؟ خوبه؟ من میخواستم پول جمع کنم ی انگشتربخرم تاپیکتودیدم وسوسه شدم سکه پارسیانی چیزی بخرم اگ گرون بشه دراینده بدردبخوره خوبه

یا رب نظر توبر نگردد
میخوای چیکارکنی؟ تحقیق کردی؟ خوبه؟ من میخواستم پول جمع کنم ی انگشتربخرم تاپیکتودیدم وسوسه شدم سکه پا ...

سکه پارسیان چنان سودی نداره چون وزنش پایین بنظرم طلایه دست دوم بخری از اون بهتره