2789
آری رفتم اولین تاپیکو زدم ولی باز از دسترس خارج شد🤤

7 صب هم درست بود من رفتم! 

فعلا همین جا باش تا کامل درست شع

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آوا کو تگش کن

لغو زده از این جا 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@نیکی0     @دخترلاکچری20    

سلام خوبی مادران بالا نمیاره فعلا اینو خوندم 😍😘😘😘

بچه ها در حال شروع فرآیند بک آپ گیری و انتقال سرورهای سایت هستیم بنابراین از این لحظه به بعد اگر تاپیکی میخواید بزنید و اطلاعات مهمی دارید که نمیخواید پاک بشه فعلا دست نگه دارید چون احتمال داره تاپیکایی که از این لحظه زده میشن پاک بشن. ان شاالله تا آخر امشب یا فردا ظهر روند انتقال تمام میشه. توی این فاصله سایت بدون مشکل در دسترسه و میتونین استفاده کنین

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

امیدوارم اینجا فشارخونم بالا نره🤣 آب قند دم دستت باشه

نه خیالت راحت من 9 ماهه این جام سالمه سالمم  

سلام خوبی مادران بالا نمیاره فعلا اینو خوندم 😍😘😘😘 بچه ها در حال شروع فرآیند بک آپ گیری و ...

سلام عزیزم

اره رفتم دیدم تاپیکا واس دیروز ساعت ۳ بعدازظهره

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
مادرانیا کیا اینجان تگشون کن😄

@هایدي  هست ك تگ نميشه

@نادیامم  

@جوجولي  

همینا رو میدونم 

سلام عزیزم اره رفتم دیدم تاپیکا واس دیروز ساعت ۳ بعدازظهره

یعنی امروز درست میشه 💋

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

ایشالااا حتماااا.مژده سخت پیگیرههه

آره خداکنه زود درست بشه