2777
2789
عنوان

حسادت

155 بازدید | 13 پست

نمی دونم چم شده به خدا

من اصلا ادم حسودی نبودم

ولی چند وقته خانمای خیلی خوشگل میبینم خیلیییی حسودیم میشه

چهره خودمم خوبه تقریبا  ولی خب اعتماد به نفس اینو ندارم که بدون هیچ ارایشی برم بیرون یا عکس بذارم پروفایلم

حسودیم میشه به اونایی که بدون ارایش هم خیلییی خوشگلن

بعضی وقتا از شدت حسادت میخوام گریه کنم

خواهشا سرزنشم نکنید 

خودمم راضی نیستم از این وضعیت

قبلا هم اصلا اینجوری نبودم چند ماهه این شکلی شدم

اگه راهکاری دارید بگید لطفا

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

اول از همه اینستا رو پاک کن خیلی تاثیر داره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

مثلا خانمای قشنگی رو دیدم که بعد ازدواج با یه مرد با چهره معمولی یا وضع مالی معمولی گفتن من حیف شدم که با فلانی ازدواج کردم 

مگه زیبایی ظاهری جایگاه و سطح یه ادمو مشخص میکنه که خیلیا فکر میکنن یه خانم زیبا لیاقت بهترین همسر و زندگی رو دارن؟

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه اینستا رو پاک کن خیلی تاثیر داره

متاسفانه نمیتونم نیاز دارم برای یک سری کارام

ولی بحث اینستا نیست...بیشتر از اینکه تو اینستا ببینم تو فامیل و خیابون و دوستام میبینم 

و اینکه تو همون اینستا هم من به اونایی که خیلی عمل کردن یا ۷ قلم ارایش دارن و با فیلت.ر عکس میذارن حسودیم نمیشه که

به اونایی که همونجوری ساده هم خیلی زیبان بدون ارایش یا عمل خاصی حسودیم میشه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

منم همینطور شدم 

اوایل همه ازم تعریف میکردن خداییش خودمم از چهره لذت می‌بردم ولی الان هرکی میرسه میگه عوض شدی و ..خودمم وقتی خودمو میبینم اینقد زود از زیبایی افتادم افسرده میشم .۲۸سالمه اخه هنوز واسه پیری زوده. و خیلی هم حسود شدم .حالا تو گریه میکنی من میخوام دق کنم تا چند روزی مریض میشم 

ب خصوص ی جاری جدید دارم ب قدری این خوشگله ک نگو خجالت میکشم پیشش 

حتی کسایی ک ازشون سر بودم الان پیششون خجالت میکشم اخه اعتمادبنفسمو از دست دادم

متاسفانه نمیتونم نیاز دارم برای یک سری کارام ولی بحث اینستا نیست...بیشتر از اینکه تو اینستا ببینم ت ...

هر کسی یه چهره ای داره دیگه رو اعتماد به نفست کار کن و اینکه مهم اخلاق هست هر کسی توی چهرش یه ایرادهایی داره خب نباید زیاد اهمیت بدی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
منم همینطور شدم  اوایل همه ازم تعریف میکردن خداییش خودمم از چهره لذت می‌بردم ولی الان هرکی میر ...

ای بابا☹

شما پس واقعا خوشگلی که همه ازت تعریف میکردن 

الانم شاید فقط اعتماد به نفستو از دست دادی 

من چی بگم که هنوز ۲۰ سالم هم نشده اما اگه یکی از زیر لباس بدنمو ببینه عین یه خانم سن بالاست فقط چروک نداره

یا چهرم بدون ارایش حداقل برای خودم اصلا جذاب نیست 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
من خوشگل نیستم همه جا هم بدون ارایش میرم به یه ورمم نیس مردم چی بگن‌.

چقدر عالی

البته من دغدغم حرف مردم نیست

تو خونه هم که حتی خودم تنها هستم باز بعضی وقتا ارایش میکنم حتی در حد یه رژ یا یه ریمل

خودم خودمو دوست ندارم وگرنه اکثرا دور و برم میگن چهرت خوبه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
بهترین سن سن شماست تو میتونی ب خودت برسی زیبا شی  ولی من از الان صورتم چروک شده

خیلی به خودم میرسم

مثلا تا جایی که میتونم از پوستم مراقبت میکنم اما اصلا پوستم خوب نیست بدنم که هیچی

اصلا اون ظرافت دخترونه رو ندارم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
خیلی به خودم میرسم مثلا تا جایی که میتونم از پوستم مراقبت میکنم اما اصلا پوستم خوب نیست بدنم که هیچ ...

منم دلم میخواد بی اهمیت باشم ب دیگران حسادت نکنم خودمو قبول کنم ولی نمیتونم بخصوص ‌ک واقعا الان همه زیبا شدن