2777
2789
عنوان

خانمهای باردار ی لحظه بیاین

130 بازدید | 13 پست

دیشب وسط خواب  احساس کردم این پهلو اون پهلو شدن  برام سخت شده

صبح هم ک بیدار شدم

دیدم قسمت بالایی و داخلی ران پام هردوطرف 

خیلی درد داره طوری ک راه رفتن سخته

دلیلش چی میتوته باشه؟؟

من جفتم پایینه

و ۱۴هفتمه

دیروز هم کار خطرناکی نکردم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببخشین خونریزی هم داری

من جفتم پایینه خونریزی دارم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید خیلی اروم پهلو ب پهلو بشی منم بالای رونام درد میگیره ماساژ میدم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
ببخشین خونریزی هم داری من جفتم پایینه خونریزی دارم

ن ندارم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

عزیزم پایین بودن جفت اوایل بارداری نرماله برامنم لولاینگ بود خودش میره بالا فقط سعی کن زیاد خمو راست نشی زیادم کارنکن درد پاتم والا من ۲۴هفتمه نداشتم تا الان ایشالا چیزی نیس

باید خیلی اروم پهلو ب پهلو بشی منم بالای رونام درد میگیره ماساژ میدم

ماه چندمی

سلام عزیزم دوتاطرفتم بالش بزار راخت بخوابی 

حتما بالش بارداری بخر عالیه 

وپهلو ب پهلو شدنی اول کمر بعد اوطرف پهلو 

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون

تو هر روزی از بارداری هر دردی ک خفیف باشه و بدون خونریزی باشه کاملا طبیعیه

من یروز قفسه سینم درد میگیره.یروز پام درد میگیره.یروز سرم درد میگیره

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
عزیزم پایین بودن جفت اوایل بارداری نرماله برامنم لولاینگ بود خودش میره بالا فقط سعی کن زیاد خمو راست ...

من مارژینالم 

باشهممنون عزیزم

تو هر روزی از بارداری هر دردی ک خفیف باشه و بدون خونریزی باشه کاملا طبیعیه من یروز قفسه سینم درد می ...

اها 

من نمیدونستم

بازم مرسی

انشالله دیگه هیچ جات درد نگیره

وای منم این درد و هفته پیش داشتم خیلی ناجوره به دکترم گفتم گفت طبیعیه لگن داره جا باز میکنه قرص کلسیمم میخورم بهتر شدم

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
وای منم این درد و هفته پیش داشتم خیلی ناجوره به دکترم گفتم گفت طبیعیه لگن داره جا باز میکنه قرص کلسی ...

اها باشه ممنون عزیزم

ماه چندمی

دو سه روز دیگ میرم هف ماه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق