2777
2789
عنوان

به شدت وحشی شدم

177 بازدید | 7 پست

تا الان بیدارم نخوابیدم .. پسرم نمیخوابه 19 ماهشه یکسره مث کنه بهم چسبیده شیر میخواد بغل میخواد حالمو از خودم و زندگی بهم زد .. خستم کرد .. از ساعت 5 تا الان بهم چسبیده نه میخوابه نه میزاره زندگی کنم دیگه الان طاقت نیوردم کم اوردم محکم پرتش کردم رو تخت داد زدم سرش محکم زدم رو پاش اینقدر جیغ زد گریه کرد شوهرم از خواب پرید .. همیشه 8‌میره سر کار تا عصر نیس منم تنهام ... الان پسرمو بغل گرده بیچاره بغض کرد .. 

حس میکنم وحشی شدم کنترل خودمو از دست دادم .. حس میکنم خودم نیستم چون این اولین باره پسرمو میزنم .. الان دارم گریه میکنم چکن واقعا از لحاظ روحی خستم من همیشه چند روز قبل از پریودیم حالم بد میشه کسالت و افسردگی میگیرم دو سه روز دیگه موعد پریودیمه نمیدونم چرا الان اینجوری شدم .. 

میدونم میخوایین بهم فوش بدین میدونم حق ندارم پسرمو بزنم منم پشیمونم دلم میخواد برم از دلش دربیارم .. من پشیمونم از کارم ولی لطفا بدون قضاوت یکم راهنماییم کنید ... من حالم بد بود و هست 

سلام عزیزم این چیزا برا همه مادرا پیش میاد ی دوش بگیر و اگه میتونی بزارش برا کسی یکم برا خودت باش برا یکی دوساعت ب همسرت بگو یکم بیشتر کمک حالت باشه بچت استراحت نداره خب باید ی چیزیش باشه غذا یا جاییش در نمیکنه

پسرتو اروم کن منم این روزا رو داشتم اما میگذره گلم

والا حق داری شما هم آدمی کم میاری، عیب نداره یکم بشین با خودت بعد که حالت جااومد برو سراغ بچت 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم عزیزم، واقعا بچه بهونه گیر خیلی عذاب آوره ولی مطمئن باش این روزها تموم میشه، وقتی از شیر بگیریش خیلی بهتر میشه شرایطت

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

حق داری عزیزم. نخوابیدن آدم رو نابود میکنه. اینکه نشه به هیچ کاریت برسی آدم رو عصبی میکنه. 

منم پسرم 4ماهشه و گاهی که نمیخوابه و منم نمیتونم بخوابم واقعا کم میارم

تو بحث علاقه مادر به فرزندش هم که شکی نیست

ولی عزیزم زدن اون طفلک معصوم کاری رو حل نمیکنه به غیر از اینکه تازه پسرت هم عصبی و پرخاشگر بشه

باید بگردی دنبال علت نخوابیدنش و از دیگران به خصوص همسرت هم کمک بگیری و گاهی فقط برای خودت باشی

عزیزم باید به ذهنت استراحت بدی

شده یک ساعت بچه بده شوهرت بگو میخوام یک ساعت فقط دراز بکشم به هیچی فکر نکنم 

روانشناس هم بری میگه باید ذهنت آروم کنی و یکمی برای خودت وقت بزاری 

عذاب وجدان نداشته باشه هیچکس قد مادر دلسوز تر نیست 

حتما خیلی روی روانت فشار اومده که این عمل انجام دادی 

دیگه آدم هستیم یجایی طاقتمون از دست میدیم 

اما یکاری کن که هر روز حتی شده نیم ساعت دراز بکشی به مغزت استراحت بدی و دنبال مشاوره کودک باش 

شاید با مشاوره صحبت کنی خیلی حالت بهتر بشه گاهیی آدم لازم داره با یکی صحبت کنه تا مشکلش برطرف بشه