دنیام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 1143 عنوان بیبی چک 92 بازدید | 4 پست بیدار شدم برم ازمایش بی بی چک زدم منفی بود دارم از استرس میمیرم یعنی تنبلی تخمدان هم به مشکلاتم اضافه شد 😔اخه پریودیم مرتب بود الان ده روزه عقب افتاده روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 1400/02/20 | 07:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 1143 خدا ب خیر کنح🤨 چیکار کنم به نظرتون برم دکتر امپول بده پریود شم؟؟؟ روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما
roghayeh_8۶ عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 109 چیکار کنم به نظرتون برم دکتر امپول بده پریود شم؟؟؟ ن گلم اصن دس نزن بزا تا چن روز دیگه ببین چی میشه اگ عادت نشدی برو دکتر زنان
دنیام۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 1143 ن گلم اصن دس نزن بزا تا چن روز دیگه ببین چی میشه اگ عادت نشدی برو دکتر زنان ممنون عزیزم روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما