2777
2789
عنوان

+15.

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم ببخش که کل مطلبت رو نخوندم

ولی به دل نگیر اینجا ی فضای عمومیه و متاسفانه به راحتی قضاوت میشی،به راحتی مورد توهین قرار میگیری و خیلی مسائل دیگه که واقعا ناراحت کننده ست پس از این موضوعات هم یاد بگیر که ظرفیت و توانایی ت رو بالا ببری و روحیه ت رو قوی کنی

موفق باشی

چه نازه😍😍😍

سربازه 😚😁

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
سلام عزیزم  چقدر با درک و فهم و شعوری  آفرین خیلی خوشم اومد از حرفات و درکت نسبت ب مسال

ممنون گلم❤️❤️

در اووج عاقِـل بـودن دیوانِگیـ رخ میدهد ! (:/.              درخواست دوستی قبول نمیکنم❣️🦋

قانون گذاشتن ۱۵سال ولی به نظر من ۱۸سال باید باشه...خیلی از مطالب حدود ۷۰ ۸۰ درصد مناسب سنت نیست عزیزم ...الان زمان بالندگی و پیشرفت تو درسات هست...اینجا برای یه دختر همسن شما خوب نیس رک بگم

گلم گفتی جامادرتیم،حالاجای مادرت یه چی میگمت ناراحت نشی،خورشیدطلوع کرد،مگه تودرس نداری،امتحان نداری، ...

مادره عزیزم در جریان بیدار بودنم هست، هم درسام خوندم، هم برای امتحانا امادم... 

شبا قشنگ تره

❤️

در اووج عاقِـل بـودن دیوانِگیـ رخ میدهد ! (:/.              درخواست دوستی قبول نمیکنم❣️🦋
افرین بهت  واقعا حرف هات زیبا بود، همینطور ادامه بده  موفق میشی ❤️

❤️

عزیزدلم ببخش که کل مطلبت رو نخوندم ولی به دل نگیر اینجا ی فضای عمومیه و متاسفانه به راحتی قضاوت میش ...

❤️