2789
عنوان

سلام کمک کنید

67 بازدید | 5 پست

سلام خانما من فردا برا افطار مهمون دارم ۲۱ سالمه  برا اولین بار مرغ شکم پر درس کردم  یک اینکه مرغام له شد در آوردم

دوم اینکه خورشتم کم رب زدم خورشتم خیلی آبکیه

چه کار کنممم میترسم مسخرمم کنن امشب درس کردم چون دانشجوئم کلاس های آنلاین دارم گفتم فردا یکم دسم آزاد باشه

الان میخوام بدونم مرغم رو میتونم بزارم تستر مواد داخلش خوب پخته میشه آیا

دوم اینکه خورشتم رو چه کنم غلیظ بشه ربش رو کم زدم

شما که گفتید مرغ له شده درسته؟

موادش هم امادست خوب

آبش رو بکم رب سرخ کنید بهش اضافه کنید بکمم اگه مواد دارید تو ابشم بریزید

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
شما که گفتید مرغ له شده درسته؟ موادش هم امادست خوب آبش رو بکم رب سرخ کنید بهش اضافه کنید بکمم اگه ...

له شده ولی میترسم داخلش پخته نشده باشه مثلا رونای مرغ روبه کندن ولی انگار خودش سفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

له شده ولی میترسم داخلش پخته نشده باشه مثلا رونای مرغ روبه کندن ولی انگار خودش سفته

چی سفته

داخلش مگه گردو و سبزی چرخ کرده نیست

مرغ بپزه بعد اونا مگه سنگه عزیزم😄😄

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
یعنی رب اضاف کنم غلیظ میشه

رب روغن 

مواد خود شکم پر

و اینکه آبش رو با ملاقه و قاشق سوا کن

بذار تو قابلمه کوچیکتر بجوشه و غلیظ شه 

بعد به مرغ اصافه کنه که دیگه مرغت وا نره

بعد ای کاش کارهای دیگه رو میکردی 

هیچ وقت مرغ رو از شب قبل نذار