2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی صب میشع خیلی میترسم ک هنوز نخوابیدم😣

من ميبينم هوا روشن داره ميشه خودمو انقدر سرزنش ميكنماا اخه تاريك بودني ميخوابم يجور ديگه ميچسبه بهم خوابم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

وااای منم بخدا شب و روزم جابه جا شده😢

خيلييييي بده خدايي

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

من ميبينم هوا روشن داره ميشه خودمو انقدر سرزنش ميكنماا اخه تاريك بودني ميخوابم يجور ديگه ميچسبه بهم ...

همینن😖تازع وقتی میدونم تا یع ساعت دیگ مامانم بالا سرمع ک بیدار شم افسردگی میگیرم😭

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..
همینن😖تازع وقتی میدونم تا یع ساعت دیگ مامانم بالا سرمع ک بیدار شم افسردگی میگیرم😭

بخواب بخواب خواهر😂😂😂😂😂