2777
2789
عنوان

استجابت دعا🙏

141 بازدید | 0 پست

این دعا توی مفاتیح نیومده. در کتاب عدة الداعی آخرین روایت از کتاب عده الداعی، در بحار هم جلد 95 صفحه‌ی 198 که مرحوم مجلسی هم از کتاب عدة الداعی نقل کرده است.درکتاب عده الداعی نقل شده که پیغمبر خدا فرمودند: جبرئیل امین بر من نازل شد، در حالی شادان و خندان بود. بر من سلام کرد، گفتم: یا جبرئیل چه خبر است؟ گفت: خدای عز و جل برایت هدیه‌ای فرستاده است و آن کلماتی از گنج‌های بهشت است که خدا به تو کرامت فرموده است.در پایان جبرئیل گفت: این دعا را به متقین بیاموز، به منافقین یاد نده که حتماً مستجاب می‌شود.

�یا من اظهر الجمیل و ستر القبیح یَا مَنْ لَمْ یُؤَاخِذْ بِالْجَرِیرَةِ وَ لَمْ یَهْتِکِ السِّتْرَ، یَا عَظِیمَ الْعَفْوِ یَا حَسَنَ التَّجَاوُزِ یَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ یَا بَاسِطَ الْیَدَیْنِ بِالرَّحْمَةِ، یَا صَاحِبَ کُلِّ نَجْوَى وَ یَا مُنْتَهَى کُلِّ شَکْوَى، یَا کَرِیمَ الصَّفْحِ، یَا عَظِیمَ الْمَنِّ یَا مُبْتَدِئاً بِالنِّعَمِ قَبْلَ اسْتِحْقَاقِهَا یَا رَبَّنَا وَ یَا سَیِّدَنَا وَ یَا مَوْلَانَا یَا غَایَةَ رَغْبَتِنَا أَسْأَلُکَ یَا اللَّهُ أَنْ لَا تُشَوِّهَ خَلْقِی بِالنَّارِ� 

پیغمبر خدا به جبرئیل فرمود: ثواب این کلمات چیست؟ ‏جبرئیل عرض کرد:

�هیهات هیهات�

کسی بتواند آن را به شماره آورد، اگر تمام ملائکه هفت آسمان و هفت طبقه زمین، بخواهند ثواب آن را تا روز قیامت توصیف کنند قادر نیستند حتی جزئی از یک جزء این کلمات را توصیف نمایند. 

سلام دوستان❤️

این دعا بسیار مجرب است. من  در برنامه ی سمت خدا دیدم فکر کنم ، حاج آقا فرحزاد این دعارو بسیار توصیه کردند و گفتند که اونو حفظ کنیم یا چاپ کنیم.

گفتم شماهم از کرامات این دعا فیض ببرید 🙏❤️

ان‌شاءالله هممون عاقبت به خیر شیم ❤️التماس دعا دوستای عزیزم ❤️

اللهم عجل لولیک فرج

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🩷