2777
2789
عنوان

بیاین راجب زنداداشم ی چیزی رو بگم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 98 پست

الان تمامه نی‌نی‌سایتا میان بسیچ میشن که به شما هیچ ربطی نداره و دخالت نکن و این رو هم میگن که شاید دلش نخواد به شوهرش برسه به کسی ربط نداره

میدونم چی میگی عزیزم و کاملا درکت میکنم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
هر چی فکر میکنم نمیدونم ربطش ب تو چیه. حتما تو این ۴ روز داداشتو راضی میکنه یا داداشتم باش میره ولی ...

کلا اکثر خواهرشوهرا این شکلی شدن 

سربودنا به چه میبینن نمیدونم 

شاید اون یه چیزی داره که تونداری

همسرمردی زحمتکش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگه لامصببببب هیچی نمیگه انگار دهنشو دوختن

شاید عزیزم برادرتون مشکلی نداره زن و شوهر حرف زدن برادرتون به دلیلی قانع شدن درغیراین صورت حتما یه چیزی میگفت و نمیذاشت

ماهم یکی از آشناها همینطوره آخرهفته با بچه ها کلا خونه مامانش شوهرشم مشکلی نداره

نمیگه لامصببببب هیچی نمیگه انگار دهنشو دوختن

آخه اصلا به شما ربطی ندارند گلم🥰

داداشت داره با ایشون زندگی میکنه،

داداشتون نباید بیان پیش شما از زندگیش حرف بزنه،ینی شما نزارید...

اگر هم حرفی نمیزنه،شما کاسه ی داغتراز آش نشو گلم....

حتما مشکلی نداره...

ببین بشین با داداشت دوستانه حرف بزن ازش بپرس چته چرا تو خودتی ؟ اگه خواست بهتون میگه ... بعد بهش راهکار بدین... با دعوا چیزی نگو بهش که خراب تر میشه

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
داداشم کلا ادم نگوییه خودخوری میکنه و ما کامل میدونیم مشکل داره ولی خب ماهم سکوت کردیم ولی خب دلمون ...

نگران نباش ، آدمای آرومم یه جایی کم میارن

داداشتم اگه واقعا ناراضی باشه بالاخره موضعش رو به همسرش میگه و تکلیف رو مشخص میکنه

شما هم اگه واسه برادرت ناراحتی فقط بهش بگو احساس میکنم ناراحتی اگه چیزی هست تو خودت نریز بیانش کن با حرف زدن مشکلات رو حل کن، اصلا مستقیم نگو که اگه بعدا دعوا شد تو نشی مقصر داستان

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
اخه این چه اخلاقیه  چیکارکنه چون ازدواج کرده مادرشو ول کنه؟؟؟؟؟؟ داداشت خودش زبون داره اینم ز ...

ول کردن با این چیزی ک من میگم فرق داره

هردختری ک ازدواج میکنه باید ۲۴ای تو واتساپ با مادرش چت کنه و مامانش اولویتش باشه؟

ببخشی ولی خیلی بیخود کرده با این حجم از وابستگی یکیو حیرون خودش کرده

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤
کلا اکثر خواهرشوهرا این شکلی شدن  سربودنا به چه میبینن نمیدونم  شاید اون یه چیزی داره که ...

والا من زن داداشم باباش اول عید کرونا گرفت ی بهونه جور کرد قهر کرد رفت خونه باباش ازش مراقبت کردتا هفته پیشوخبر دارم هنوز برنگشته تازه کیست تخمدان کرد داداشم ده تومن براش فرستاد گفت برو دوا دکتر اخه ی سناریوچید گفت حامله ام بعد گفت کیسته ب خدای احدوواحد فقط از مادرم میشنیدم اینا رو ک اونم داداشم بهش میگفت وگرنه نه زنگ زدم بهشون ن کاری دارم اینقد بی اطلاعم نمیدونم قهرن هنوزیا اشتی کردت

داداشم کلا ادم نگوییه خودخوری میکنه و ما کامل میدونیم مشکل داره ولی خب ماهم سکوت کردیم ولی خب دلمون ...

خوب داداشت اون سه شب رو همراه زنش بره خونه مادرش بخوابه بقیه روزا هم که دور همی و اینا رو داداشت مدیریت کنه 

ولی مطمئن باش که زنداداشت از اول در این مورد با داداشت به توافق رسیدن و حرف زدن شما فقط باعث تحریک برادرتان و مشکل تو زندگی شون میشه 

ول کردن با این چیزی ک من میگم فرق داره هردختری ک ازدواج میکنه باید ۲۴ای تو واتساپ با مادرش چت کنه و ...

قشنگ حال خواهرشوهریت زد بیرون😆😆

شما داری برای برادرت دلسوزی الکی میکنید....

خودش زبون داره...

از آن بترس که سربه تو دارد