2777
2789
عنوان

بیاین راجب زنداداشم ی چیزی رو بگم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 98 پست
[QUOTE=189849831]من بدم نمیاد و فقط هم تو این نی‌نی‌سایت دیدم که اینقدر بد میگن از خانواده شوهر و فل ...

گفتم دیگه اصلا اطرافه ما اینجور برخوردها وجود نداره 

و اینجور چیزا رو ما کاملا عاقلانه میدونیم

و من فقط و فقط و فقط در اینجا دیدم که استدلاله اکثر اینجا اینکه بعد عروسی خانواده داماد پر و اگر پرنشد خوده داماد ساعت ۹ شب جلو در

و واقعا مضحکه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
مشکل یکی دوتا نیست البت داداش خودمم مقصره چون تررررسو بود یدور گفت نمیخوام گف دارم از سر دلسوزی می ...

عزیزم شما تو گذشته موندی ولش کن دیگه ازدواج کردن برادرت  دیگه از سر دلسوزی یا خواستن ازدواج کردن باید مدیریت کنه 

من بعد از فوت مادرم ازدواج کردم وقتی شوهر سابقم اومدن خواستگاری بهش گفتم من مثل دخترهای معمولی نیستم هفته ای یه بار سر بزنم قبول کردن و مشکلی هم نداشتن صبح کارای خونه خودمو میکردم عصر خونه بابام بودم و کارا رو میکردم و مشکلی نبود ولی مادر و خواهرش زورشون میومد که من خونه بابام می رم و کاری میکنم حتی زمان جدایی و دادگاه هم ول کن نبودن و میگفتن چرا رفتی خونه بابات درصورتی که من شرط کرده بودم و از اون جهت اصلا مشکلی نبود مشکل اعتیاد پسر خودشون بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اگه خانواده خودشون باشه ایرادی نداره دخالت ولی خانواده شوهرغوغا ب پا میشه یاخانوم باخواهرش حرف ...

جنگ جهانی سوم کلیک میخوره و شروع میشه

انگار شوهرش گناه کبیره کرده که چرا با خواهرش داره درددل میکنه

جنگ جهانی سوم کلیک میخوره و شروع میشه انگار شوهرش گناه کبیره کرده که چرا با خواهرش داره درددل میکنه

گیس گیس کشونه 😖🙃😝😝😝😝

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
گفتم دیگه اصلا اطرافه ما اینجور برخوردها وجود نداره  و اینجور چیزا رو ما کاملا عاقلانه میدونیم ...

من همیشه اعتقادم اینه جوری رفتار کنم ک دوست دارم باهام رفتار بشه وحرفاوکارایی ک باعث ناراحتی خودم میشه با دیگران نداشته باشم حالا چ خانواده خودم چ خانواده شوهرم فرقی نداره

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌
من همیشه اعتقادم اینه جوری رفتار کنم ک دوست دارم باهام رفتار بشه وحرفاوکارایی ک باعث ناراحتی خودم می ...

خوبه که شما حداقل این اعتقاد رو داری

نمیگه لامصببببب هیچی نمیگه انگار دهنشو دوختن

ماله ما هم همینه خونشون یه شهر دیگست یه هفته میره خونش این یه هفته هم یکی از خانوادش یا همشونو همراه میبره.بعد یه ماه میاد می افته خونه مادرش.دادشمون هم بز