2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 173 پست
گلم مشکلت چیه ازچی درعذابی؟من روانشناسی خوندم میخای بیا بگو حرف بزن برام

مشکلاتم انقدرررر زیاده ک کلا ۲۰ سال زندگیمم جز ب جز تعریف کنم تموم نمیشه

بله منم اسم عمم بیاد گریه میکنم  ولی اگر اسمش بیاد. کسی که مرده زیاد ازش یاد نمیشه تهش هفته ای ...

من میگم مادر و بچه شما میگین عمه😐

خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6446468/التماس-میکنم-پربازدید-کنین-بخاطر-قلب-شکسته-مامانم?postId=189851723 استارتر توروخدا ببخشید 

خانما به دعاهاتون احتیاج دارم

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...

اگه افکار خودکشی داری یا میخوای اقدام کنی حتما حتما شب و نصف شب برو کلینیک های روانپزشکی یا روز بود مطب روانپزشک 

شش ماهه حالت از این رو به اون رو میشه بعد که بیخیال مشکلات زندگی شدی به خاطر قرصا بزن دهن تموم کسایی که اذیتت کردن سرویس کن 

این که بگی نفهمن خودکشی نمیشه من دختر دایی ۶ سالم ۲۷ اسفند ۹۹ هیچکس خونه نبوده جز داداش ۴.۵ ساله اش از بالکن ۵ طبقه پرت میشه هنوز آگاهی ول نکرده دوباره داییمو خواستن با زنش الهی بمیرم برای دختر دایی عزیزم از دست دادن اولاد حیلی سخته کلی آروز داست همش رفت زیر خروار ها خاک

خب منم خیلی مشکل دارم خانوادم به فکرم نیستن زیاد کمکم نمیکنن همیشه مشکل های جدید تر باهام بوده ولی سعی کردم و میکنم همیشه قوی باشم چرا دروغ بگم تا به حال شده به خود کشی فکر کردم ولی پشیمون شدم سعی کردم با مشکلاتم کنار بیام چون خیلی ها هستن که هزاران یک بیشتر از من مشکل داشتن ولی توکل کردم به خدا همیشه جلوشون وایسادم 

اگه بهتون تضمین بدم برید اونجا بخاطر خودکشی عاقب خیلییییی بدی دارین، آسا بیخیال میشین؟ 

تضمین میدم 😓

توروخدا نکن اینکارو

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
این که بگی نفهمن خودکشی نمیشه من دختر دایی ۶ سالم ۲۷ اسفند ۹۹ هیچکس خونه نبوده جز داداش ۴.۵ ساله اش ...

خب دقیقا بخاطر همینه میخوام بی دردسر شرم از دنیا کم بشه ولی خب حتی میترسم کاری کنم ک تصادف کنم بخاطر اینکه کسی بخاطر من مقصر نشه

یکیشو بگو

اینکه ازدواج کنی

اینکه مدرک دکترا بگیری

اینکه بچه دار شی.

من با اینکه ۱۲ سالمه ولی بعضی وقتا به سرم میزنه خودکشی کنم

ولی بعد با خودم میگم بخاطر برادر کوچیکم که فقط ۲۰ ماهشه من خودمو نمیکشم