2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من همه ی ۴ تاشم نهفته ست

دوتاشو جراحس کرد در اوردم

دوتاش مونده ک نصفه زده بیرون.حتی نصفه هم اومده نهفته هست.

وای خیلی یه هفته مردمو زنده شدم   کل فکم کبود بود 

ولی عوضش راحت شدم از دردش.

۲ تاشم باهم همزمان تو یه ساعت جراحی کردم سخت تر شد

حالا اون دوتا هم دونه دونه میرم جراحی

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
مال من همه ی ۴ تاشم نهفته ست دوتاشو جراحس کرد در اوردم دوتاش مونده ک نصفه زده بیرون.حتی نصفه هم او ...

مال منم ۴تاشم نهفتس یعنی باید جراحی کنم یا حسین 😓😓😓🥺🤦🤦تو این گرونی مخارج دندون پزشکی 

میمیرم از ترسش 

یعنی دردم نکنه باید جراحی کنی؟

فقط خدا ⁦❤️⁩
من جراحي كردم دوماه پيش بي حس ميكنن عزيزم  نگران نباش

عزیزم من میخوام بیمه کنم برای بارداریم یکماه قبل از اقدام برم بدای جراحی دندونم که از بیمه هم استفاده کنم سخت نیس بنظرت؟

مال من همه ی ۴ تاشم نهفته ست دوتاشو جراحس کرد در اوردم دوتاش مونده ک نصفه زده بیرون.حتی نصفه هم او ...

مال من درد نداره ولی میگن دندونهای دیگرو خراب میکنه میخواستم برم نشون بدم ببینم جراحی میخواد یا نه

مال منم ۴تاشم نهفتس یعنی باید جراحی کنم یا حسین 😓😓😓🥺🤦🤦تو این گرونی مخارج دندون پزشکی  می ...

اره هزینه داره خدایی من پارسال دونه ای ۱ تومن دادم   

بله حتما هر ۴ تاش جراحی میشه.

نترس اصلا درد نداره حین کشیدن اگه خوب بزاری بی حست کنه.

ولی از شب اول تا شب سوم اوج اوج درده جوری ک مرگو میدیدم

ببین من درد میگرفت گاهی خراب هم نشده بود.چون جا نداشت در بیاد درد میگرفت.هر یکی دوماه یکبار درد دندون در اوردن داشتم ولی نمیومد.یکم لثمو باز میکرد  باز برمیگشت جاش.

ولی بالاییش درد نمیکرد من ولی جفت سمت راستیا رو کشیدم. تا دوسه ساعت چیری نفهمیدم. 

توام اگه درد نداری نکش فعلا. بزار ببین میاد خودش بیرون.

هنوز در نیومده از لثه ام  نهفته اس

میدونم عزیزم.برای همینه ک اسمش نهفته ست.

منتها برای من یکمش هی میومد بیرون.

۴ تاشم نهفته.

دوتا راستیارو ک کندم انداختم، دوتا چپی ها مونذه درد ندارن فقط گاهی یه حسایی بین سنگینی و فشار دست میدن بهم.جفتشونم سرشون یکم بیرونه.واثلی باز جراحی میخوان

مال من درد نداره ولی میگن دندونهای دیگرو خراب میکنه میخواستم برم نشون بدم ببینم جراحی میخواد یا نه

نه نه نه کاملا اشتباهه ک دندان خراب میکنه.

اون فقط خودش خراب میشه.

من با سه تا دکتر دندان پزشک حرف زدم هر سه تاشون این حرف رو گفتن اشتباهه.