2777
2789
عنوان

کرمانی ها

77 بازدید | 11 پست

دوستان ویژگی های اقایون کرمانی چیه؟

البته خب ادم با ادم فرق داره ولی یسری از شهرا یه فرهنگ و رفتار مشترکی دارن مردمشون.

میخواستم بدونم اینجا کسی با ویژگی های رفتاریشون اشنایی داره؟

من کرمانم

اره خیلی حرف در میارن با عرض تاسف

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آقایون هم که بسیار غد و یک دنده هستند و فقط خودشونو برتر از زن ها میبینن🥴🥴

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
ینی اقایونشون حرف دربیارن؟ ای بابا😕

بلهههه

پس خیلی سخته زندگی کردن باهاشون که

اررره البته به درصدیشونم خوبن

آقایون هم که بسیار غد و یک دنده هستند و فقط خودشونو برتر از زن ها میبینن🥴🥴

من راستش یک دوستی دارم که پدرش و عموهاش اینا همه متاسفانه شدیدا دست بزن دارن

و اصالتا کرمانی هستن

و این دوستم همیشه میگه خیلی اقایون کرمانی وقتی عصبانی میشن، خیلی بدجور عصبانی میشن

من راستش یک دوستی دارم که پدرش و عموهاش اینا همه متاسفانه شدیدا دست بزن دارن و اصالتا کرمانی هستن ...

اره راس میگه