2777
2789
عنوان

عشقم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 37 پست
اخه گلم میدونی چیه سال اول اشنایی اون منت منو میکشید ولی سال دوم سوم چهارم من نمیتونستم صبر کنم خودم ...

منم با کسی که دوسش دارم الان دوهفتس کات کردم.سره اینکه شبش ناراحت شدم از دستش و خیلی عصبی بودم.فردا پی ام داد ویه بار زنگ زد که اره من یه امروزی بیکارمو بیا همو ببینیمو این داستانا من اصلا سین نکردم.یعنی انلاین میشدم حتی استوری اینستا هم میزاشتم ولی سین نکردم.گفتم بزار اروم شم الان هر چی بگم بدتر میشه.فرداش پی ام دادم گفت برو همونجا که بودی!!!!هر چی تونس چسبوند به من،تهمت زد رفت ...به همین راحتی من شدم ادم بده.از همههه جام بلاکم کرده انگار چیکار کردم.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
منم با کسی که دوسش دارم الان دوهفتس کات کردم.سره اینکه شبش ناراحت شدم از دستش و خیلی عصبی بودم.فردا ...

عزیزم چند وقته باهمید؟

ولی خب من سال پیش ی خانومی تو همین سایت ی حرفی زد اون یادم موند و اجراش کردم گفت اگه مردی دوستتون داشته باشه مثل کش میمونه هر چی بهش نزدیک بشی ازت دور میشه هر چی ازش دور بشی بهت نزدیک تر میشه 

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند وقته باهمید؟ ولی خب من سال پیش ی خانومی تو همین سایت ی حرفی زد اون یادم موند و اجراش ک ...

دو ساله با همیم.هر چی براش توضیح دادم هر چی دلجویی کردم گفتم داری اشتباه میکنی گفت نه تو دیگه تو تصویرت تو ذهن بد شد،هر چی زنگ زدم پیام دادم صدتا یکی جواب میداد.تهش دیدم انگار تصمیمشو گرفته منم دیگه هیچی نفرستادم .ولی باورم نمیشه خب مگه ادم انقد بی اعتماد؟

دو ساله با همیم.هر چی براش توضیح دادم هر چی دلجویی کردم گفتم داری اشتباه میکنی گفت نه تو دیگه تو تصو ...

عزیزم از پسرا هر چی بیشتر دلجویی کنی بیشتر پرو میشن و اذیتت میکنن باید این مواقع کم محلی کنی اگه دوستت داشته باشه خودش برمیگرده

اگه ام که سنش مناسبه بگو بیاد ازدواج کنید اگه نیاد یعنی داره میپیچونه

عزیزم از پسرا هر چی بیشتر دلجویی کنی بیشتر پرو میشن و اذیتت میکنن باید این مواقع کم محلی کنی اگه دوس ...

قبول دارم کارم اشتباه بود.اگه منم بودم بهم برمیخورد.طرف میومد آنلاین میشد استوری میذاشت بعد تا فرداش جواب تماس و پی ام منو نده ...یه جورایی حس کردم خوردش کردم.آخه بهم گفت این چه کاری بودی کردی من دلم هزار راه رفت‌.لااقل بهم میگفتی حالم خوب نیس بعدا حرف بزنیم،نه اینکه بزاری من هزارتا فکر بکنم. حس کردم غرورشو شکوندم واسه همین خیلی پیگیرش شدم.

قبول دارم کارم اشتباه بود.اگه منم بودم بهم برمیخورد.طرف میومد آنلاین میشد استوری میذاشت بعد تا فرداش ...

اره خب کارت اشتباه بوده ولی خب پیگیرشم شدی ازش عذر خواهی کردی 

حالا نوبت اونه اگه بخوادت برمیگرده

انشالله که برگرده 😍

اره خب کارت اشتباه بوده ولی خب پیگیرشم شدی ازش عذر خواهی کردی  حالا نوبت اونه اگه بخوادت برمیگ ...

قربونت عزیزم توکل بخدا .انشاالله که هر چی خیرو صلاحه برا هر دومون همون پیش بیاد .درست میگی،من دیگه تلاش خودمو کردم دیگه بقیش با خودشه ...

قربونت عزیزم توکل بخدا .انشاالله که هر چی خیرو صلاحه برا هر دومون همون پیش بیاد .درست میگی،من دیگه ت ...

فدات گلم😗😍

انشالله😍