2777
2789
عنوان

عکس من

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 23 پست
عزیزم هم سن هستیم منم ۱۶ سالمه😍😘 ازآشنایی خوشوقتم😃🤣😘

همچنین گلی😁💕

در اووج عاقِـل بـودن دیوانِگیـ رخ میدهد ! (:/.              درخواست دوستی قبول نمیکنم❣️🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چند وقت فقط نوجوون ۱۵ .۱۶ ساله میبینم تو سایت. روی صحبتم شما نیستی استارتر عزیز کلی میگم .والدی ...

خب عزیزه دلم این اشکالش چیه؟ 

لطفا برام توضیح بده

در اووج عاقِـل بـودن دیوانِگیـ رخ میدهد ! (:/.              درخواست دوستی قبول نمیکنم❣️🦋
ج درک وشعور بالایی داری آفرین گلم مخصوصا نگاهت ب جنس مخالف    

ممنون عزیزم💕

نسل های جدید نسبت به نسل های قبل تر پخته تر و عاقل تر هستند ولی متاسفانه کسی این رو قبول نمیکنه!

خیلی خوشحال شدم وقتی این میزان از درک و شعور و انسانیتت رو دیدم اون هم با این سنی که به عقیده ی خیلی ها سنِ بی بند و باری هست

توجهی به حرف دیگرانی که میگن خانواده ها نظارت ندارن رو بچشون و میان تو این جور سایت ها،نکن

الان عهد قاجار نیست که بچه هارو محدود کنن و نزارن وارد جامعه بشن! به نظر من لازمه هر چه زودتر با محیط اینجا و جامعه آشنا بشین تا برعکس خیلی های دیگه سرتون رو زیر برف نکنین و متوجه اتفاقات اطرافتون بشین

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
نسل های جدید نسبت به نسل های قبل تر پخته تر و عاقل تر هستند ولی متاسفانه کسی این رو قبول نمیکنه! خی ...

ممنونم گلم

خیلی عالی گفتین❤️

هر چی جلو تر میریم همونطور که جامعه بیشتر به سمته فساد میره بهتره اطلاعات ما هم بالاتر بره تا دچار فساد نشیم... 

شاید اگر قبلا این کار انجام میشد  الان اصلا فساد و هنجاری در جامعه نبود... 

ممنونم گلم خیلی عالی گفتین❤️ هر چی جلو تر میریم همونطور که جامعه بیشتر به سمته فساد میره بهتره اطل ...

خیلی خوبه که نوجوون هامون به این میزان از درک و فهم رسیدن که جامعه رو میتونن با چشم باز ببینن

کاملا درسته عزیزم.ولی متاسفانه خیلی از مردم هنوز پایبند اون تفکرات قدیمی و خاک خورده هستن و بر این باورن که اینجوری برای بچه بهتره!

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
خیلی خوبه که نوجوون هامون به این میزان از درک و فهم رسیدن که جامعه رو میتونن با چشم باز ببینن کاملا ...

کاملا درست میفرمایید

،،،، ❤️❤️

بله متاسفانه مردم نه اشتباهات و باورهای غلط رو میپذیرن و نه تلاشی برای تصحیحشون میکنن...