بیشعور تو هستی که خیال میکنی همه مثل خودت تو لجنزار بزرگ شدن .باید با اطلاعت برسونم مغزنخودی خدا رو شکر ازدواج کردم و دختر بزرگم هم ۱۴ سالشه برای اینکه تو مغز خالیت فرو کنی میگم تا بفهمی تربیت بچه یعنی چی هرچند بگمم نمیفهمی چون تربیت تو خونت نیست
من از ده سالگی که متوجه شدم دخترم علائم بلوغ رو داره بهش تمام تحولات درونی و نمود بیرونیش رو که تو اندامش پدید میومد گفتم و حتی درمورد پریود و پد بهداشتی و بهداشت فردی هم بهشون گفتم ایشون امسال پریود شدن در صورتی که همه چیز رو سالها پیش من بهشون یاد دادم .
دخترای سایت هم مثل شما از خانواده های متعصب نخود مغزی هستن که جرات ندارن بدیهی ترین نیازشون رو حتی به مادرشون بگن و میان اینجا هزار چیزی که اصلا نیاز فکر و جسمشون نیست رو یاد میگیرن و به انحراف کشیده میشن. مثل خود شما میان اینجا عقده های سرکوب شدشون رو داد میزنن و میخوان همه مثل خودشون باشن . گذاشتن پد بهداشتی تو کیسه مشکی نیست مشکل شما و امثال شما هستین که مغزتون رو دور همون کیسه مشکی پیچیدید وهر چیزی رو که تو خانواده متعصب و متحجر خودتون هست خیال میکنید تو همه خانواده های ایرانی هست .شما نه تنها احتیاج به مشاوره از طرف سکستراپیست دارید احتیاج خیلی خیلی خیلی بیشتر به مشاوره روانشانس دارید تا این دید سیاه رو ازتون دور کنه با این دید بد حتماااااااا تو زندگی به مشکل میخوری بازم تاکید میکنم همه مثل خانواده شما نیستن که هیچی به فرزندشون اموزش ندن و بعد ولش کنن توجامعه. میدونم باز امپر میچسبونی و داغ میکنی ولی یکمم فکر کن 😁