2821
2789
عنوان

اندکی تامل

78 بازدید | 14 پست

ببینید اینجا باید سایتی بشه که همه بتونن سوالاشونو در هر زمینه ای خصوصا مسائل ج.ن.سی بپرسن....اولا اینجا شما همو نمیشناسی...دوما بعضیها واقعا اطلاع ندارن ،بعد با همون بی اطلاعی یه کاری دست خودشون میدن یا راه و اشتباه میرن......اینکه شما به نی نی یار گزارش میری یه فکری به حال خودت کن خاله زنک....تابو نکنین همه چیو....مثل سیکل دخترا که همه میگن بده،بی حیایی،...درحالیکه یه حالت نرمال بدنه......باید سوال بشه....باید جواب داده بشه....سوال نکردن و در جهالت موندن عیبه....بفهمین دیگه😒😒😒😒😒😒😒

تاپیک قبلیت پرسیدی رابطه آنال درد داره، 😐بعد الان میگی بپرسیم در جهالت نمانیم؟؟؟🤣

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید تو خانواده شما مطرح کردن پریود بد باشه لطفا جمع نبند

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
تاپیک قبلیت پرسیدی رابطه آنال درد داره، 😐بعد الان میگی بپرسیم در جهالت نمانیم؟؟؟🤣

شاید برات خنده دار باشه اما بله...همه گفتن این رابطه بده...حالا اگه من از این راه میرفتم چی؟؟؟؟ الان جلوی نامزدم محکم میگم نه ...ولی اگه به مرور انجامش میدادم چی؟؟؟؟؟ دوما اینم دانشه،سکس تراپیست تا حالا نشنیدی؟؟؟😒😒

شاید تو خانواده شما مطرح کردن پریود بد باشه لطفا جمع نبند

اگه تو خانواده ی من بد بود هیچوقت اینو مطرح نمی کردم...درست بخون و بفهم....من دارم میگم تو جامعه بده که نباید بد باشه.....کجای حرف من غیر قابل فهم بود؟؟😩

اگه تو خانواده ی من بد بود هیچوقت اینو مطرح نمی کردم...درست بخون و بفهم....من دارم میگم تو جامعه بده ...

سیکل دخترا که همه میگن بده

حرف خودت👆👆👆

درست خوندم ادا روشنفکرا رو درنیار برا من  . شما هنوز متوجه نشدی تو سایتی که دختر مجرد عضو هست نباید درمورد مسائل خصوصی زناشویی صحبت کرد اونم در مورد رابطه آنال؟ اگه سایت فقط خانومای متاهل بودن اشکال نداشت . فهیم بودن به این نیست هر چی بلدی بذاری سایتی که پر کار بر دختر و مرد هست خانوم فهیم😏😏😏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
سیکل دخترا که همه میگن بده حرف خودت👆👆👆 درست خوندم ادا روشنفکرا رو درنیار برا من   ...

اولا منظور از همه، جامعه هست...دوما خانم مجرد هم باید یه سری مسائل و بدونه سوما خانم مجرد و مرد اگه انقدر چشم و گوش بسته هست تو سایتی که در مورد نی نی و طرز نگهداریش و شیر دادن بهش وغیره و ذلک چیکار میکنه؟؟؟؟ برو عامووووو

اولا منظور از همه، جامعه هست...دوما خانم مجرد هم باید یه سری مسائل و بدونه سوما خانم مجرد و مرد اگه ...

منم تو این جامعه زندگی میکنم اطرافیانم اینقدر فقر فرهنگی ندارن که درمورد پریود و بقیه مسائل به دختر و پسر اطلاعاتی ندن . جامعه رو ما خانواده ها تشکیل میدیم بجا جار زدن از خانواده شروع کن تا مجبور نشی کمبودات رو تو سایت داد بزنی.

دخترخانوم مجرد۱۳ ساله باید رابطه جنسی رو بدونه؟

اگه یکم شعور داشتی مسائل رختخوابتو اینجا مطرح نمیکردی . به قول خودت سکستراپ که میدونی چیه برو با ایشون مطرح کن.

منم تو این جامعه زندگی میکنم اطرافیانم اینقدر فقر فرهنگی ندارن که درمورد پریود و بقیه مسائل به دختر ...

چی میگی تو حالت خوش نیست؟؟؟ جامعه ی ما اینه...حالا تو هی خودتو گول بزن ..چون تو خانواده ی تو پریود بد نیست به این نتیجه رسیدی ؟؟؟؟ جامعه ستیزی؟ تو ایران زندگی نمی کنی یا چی؟؟؟ 

دوما دختر ۱۳ ساله به قول خودت چرا باید تو سایت مادر باردار باشه؟؟؟ دختر ۱۳ ساله رو چه به بارداری؟؟؟بعدشم ای سایت برا یه چیز دیگه است....حالا چون دختر۱۳ ساله اینجاست ما بحثو عوض کنیم؟؟؟بهتر نیست اون دختر ۱۳. ساله نیاد؟؟؟ اگه اومد خب طبیعیه یه سری چیزا رو میشنوه...

اگه من پول سک.س تراپیست و داشتم با تو مغز منجمد دهن به دهن نمیذاشتم ....برو از پایه رو خودت کار کن...

چی میگی تو حالت خوش نیست؟؟؟ جامعه ی ما اینه...حالا تو هی خودتو گول بزن ..چون تو خانواده ی تو پریود ب ...

دست خودت نیست بیشعوری تو وجودت نهادینه شده .اگه خانوادت یکم شعور و فرهنگ داشتن موقع ازدواجت بهت مسائل زناشویی رو یاد میدادن یا اگه روشون نمیشد دوسه تا کتاب برات میخریدن بخونی یا میبردنت یه مشاور بهت مسائل مربوط به زندگیتو اموزش بدن . خوشحالم تو خانواده ای بزرگ شدم که خیلی چیزها رو بهم آموزش دادن از طریق مشورت مطالعه مشاوره .

اگه اندازه یه جو شعور داشتی میفهمیدی انحراف همین دختر بچه های سایت فردا یقه خودت رو تو زندگیت میگیره . یکم از مغزت استفاده کن و کار بکش نمیخولی که اکبند تحویل مورچه های قبرت بدی😂😂😂

دست خودت نیست بیشعوری تو وجودت نهادینه شده .اگه خانوادت یکم شعور و فرهنگ داشتن موقع ازدواجت بهت مسائ ...

عاو...عجب چیزی...دیگه دهنمو بستی....دخترا ی سایت تو خیلی از سایتای دیگه هم هستن...اتفاقا باید از قبل آموزش داد نه اینکه تازه میخوای ازدواج کنی بهت بگن این چیزارو...مغز منجمد.....بیچاره اون شوهری که میخواد تورو بگیره...بیچاره تر اونی که قراره بجه ی تو بشه....امیدوارم هیچ وقت نفهمای احمق بی منطق و متعصبی مثل تو بچه دارنشن

منم تو این جامعه زندگی میکنم اطرافیانم اینقدر فقر فرهنگی ندارن که درمورد پریود و بقیه مسائل به دختر ...

فقر فرهنگی خانواده ی من؟؟؟؟ برو از داروخانه،فروشگاه یا هرجایی نوار بهداشتی بخر...اگه برات تو نایلون سیاه نذاشتن....اونوقت خانواده ی من فقر فرهنگی دارن؟؟؟؟ داروخانه یا سوپری کل ایران چه ربطی به خانواده ی من داره؟؟؟؟؟ عقل تو به کار بنداز ...البته اگه داری....دیگه هم صلاح نمی دونم با احمقی مثل تو حرف بزنم....ولی یه توصیه...برو کتاب بیشعوری رو بخون....تمام

فقر فرهنگی خانواده ی من؟؟؟؟ برو از داروخانه،فروشگاه یا هرجایی نوار بهداشتی بخر...اگه برات تو نایلون ...

بیشعور تو هستی که خیال میکنی همه مثل خودت تو لجنزار بزرگ شدن .باید با اطلاعت برسونم مغزنخودی خدا رو شکر ازدواج کردم  و دختر بزرگم هم ۱۴ سالشه برای اینکه تو مغز خالیت فرو کنی میگم تا بفهمی تربیت بچه یعنی چی هرچند بگمم نمیفهمی چون تربیت تو خونت نیست 

من از ده سالگی که متوجه شدم دخترم علائم بلوغ رو داره بهش تمام تحولات درونی و نمود بیرونیش رو که تو اندامش پدید میومد گفتم و حتی درمورد پریود و پد بهداشتی و بهداشت فردی هم بهشون گفتم ایشون امسال پریود شدن در صورتی که همه چیز رو سالها پیش من بهشون یاد دادم .

دخترای سایت هم مثل شما از خانواده های متعصب نخود مغزی هستن که جرات ندارن بدیهی ترین نیازشون رو حتی به مادرشون بگن و میان اینجا هزار چیزی که اصلا نیاز فکر و جسمشون نیست رو یاد میگیرن و به انحراف کشیده میشن. مثل خود شما میان اینجا عقده های سرکوب شدشون رو داد میزنن و میخوان همه مثل خودشون باشن . گذاشتن پد بهداشتی تو کیسه مشکی نیست مشکل شما و امثال شما هستین که مغزتون رو دور همون کیسه مشکی پیچیدید وهر چیزی رو که تو خانواده متعصب و متحجر خودتون هست خیال میکنید تو همه خانواده های ایرانی هست .شما نه تنها احتیاج به مشاوره از طرف سکستراپیست دارید احتیاج خیلی خیلی خیلی بیشتر به مشاوره روانشانس دارید تا این دید سیاه رو ازتون دور کنه با این دید بد حتماااااااا تو زندگی به مشکل میخوری بازم تاکید میکنم همه مثل خانواده شما نیستن که هیچی به فرزندشون اموزش ندن و بعد ولش کنن توجامعه. میدونم باز امپر میچسبونی و داغ میکنی ولی یکمم فکر کن 😁

2824
2823
2791
2779
2792