paeezghashang مدیر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1277 عنوان بی بی چک مثبت باپریودی میشه اخه | مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 65 پست قبل پریود بی بی گزاشتم هاله زد ازمایش دادم منفی شد الان روز دوم پریودم قطع شده بی بی هاله گزاشت ببینید یعنی چی ۲روزپریود شدم ها .فردارروز سوم پریودمه این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده 1400/02/19 | 22:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baahar1997 عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7544 من خودمم تا یه هفته بعد پریودمم بی بی چکا و آزمایشا مثبت میشد عه واقعا؟؟حتما تودرست میگی..اخه من بعد پریود دیگه بیبی چک اینا نزدم بازم انتقالم منفی شد😭😭😭 ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
paeezghashang مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1277 من خودمم تا یه هفته بعد پریودمم بی بی چکا و آزمایشا مثبت میشد وا ازمایش مثبت بعدپریود این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4266 وا ازمایش مثبت بعدپریود من تا یه مدت دکترم باورش نمیشد میگفت بیا سونوت کنم ببینم واقعا چیزی نیست😁البته من سرخود قرص هورمونی زیاد خوردمشما دقیق موعدت کی هست؟.؟ خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
paeezghashang مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1277 من تا یه مدت دکترم باورش نمیشد میگفت بیا سونوت کنم ببینم واقعا چیزی نیست😁البته من سرخود قرص هورمونی ... من عزیزم تقربا نامنظم ولی ۳۰روزه معمولا پریود خودمه این ماه ۱۶موعدبود ۱۷اخرشب لک انداخت تاامروزغروب دیگه ازغروب ننداخته این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
mahbano80 عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 10625 گوگل چرت وپرت زیادمیزاره توجه نکن دوستم جلوچشمم پریودبود وبارداربود گوگل سایت بین المللی چرت وپرت میگه😐
زهراااk عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 1076 منم رابطه داشتم اصلا نمی دونستم باردارم الانم دارم خونریزی میکنم تیتر بتا ۳۶۰۰ بود حتی دکتر گفت احتم ... خیلیی سختهه😭😪 😍