2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت باپریودی میشه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 65 پست
من خودمم دیدم بازدار بوده وپریودبوده

منم تو مطب دکترم دیدم عزیزم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
خیلی بده من ی هفته فقط کارم گریه بود تا شوهرم بم چی گف گف خواست خدا بوده اشکال نداره اخه من رابطه ...

منم رابطه داشتم اصلا نمی دونستم باردارم الانم دارم خونریزی میکنم تیتر بتا ۳۶۰۰ بود حتی دکتر گفت احتمالا دو قلو ولی همون روز که فهمیدم باردارم شبش افتادم رو خونریزی شب ۲۱ ماه رمضون بود که رفتم بیمارستان با کلی آزمایش و سونو گفتن سفط شده این دومین سقطم بود😐😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز هیچکس مجبور نیس دروغ بگه..اتفاق میفته

باوجوداینکه بعضی ادعا می‌کنند امکان پریودی در بارداری وجود دارد، اما درعمل چنین چیزی ناممکن است. البته احتمال دارد در ابتدای دوران بارداری لکه‌های صورتی کم‌رنگ یا قهوه‌ای تیره ببینید. اگر خون‌ریزی به‌اندازه‌ای باشد که به نواربهداشتی نیاز احساس شود، پس به‌احتمال‌زیاد باردار نیستید. اگر آزمایش بارداری شما مثبت بوده ولی خون‌ریزی شدید دارید، فورا به پزشک مراجعه کنید. در ادامه دلایل و عوامل مختلف خون‌ریزی و پریود در دوران بارداری را بررسی خواهیم کرد.

هر ماه اگر تخمک بارور نشود، پریود اتفاق می‌افتد. تخمک‌ها ماهی یک بار از تخمدان آزاد می‌شوند. وقتی بارور نمی‌شوند، از رحم بیرون می‌آیند و از واژن خارج می‌شوند.

پریود معمولی اغلب با خون‌ریزی اندک شروع می‌شود، کم‌کم‌ شدیدتر و رنگ خون تیره‌تر می‌شود. در آخر دوره پریودی هم، خون کم‌رنگ‌تر و خفیف‌تر می‌شود.

به نظر می‌رسد تفاوت عادت ماهیانه و بارداری کاملا واضح باشد: وقتی باردار هستید، دیگر پریود نمی‌شوید. اما همیشه هم به این سادگی نیست.

بعضی از خانم‌ها ادعا می‌کنند که در دوران بارداری پریود شده‌اند. بعضی از وبلاگ‌ها، شبکه های اجتماعی و حتی برنامه‌های تلویزیونی بر ادعای پریودی در بارداری اصرار می‌کنند. خون‌ریزی نشانه هشدار است اما همیشه هم خطرناک نیست. خیلی از افراد حتی باوجود لکه بینی در بارداری در هفته‌های ابتدایی فرزندانی سالم به دنیا آورده‌اند. اگر در دوران بارداری خون‌ریزی دارید، مطمئنا دلیل دیگری غیر از پریودی دارد.

به‌هر‌حال، پریود زمانی اتفاق می‌افتد که باردار نیستید. در ادامه، انواع مختلف خون‌ریزی را در دوران بارداری بررسی می‌کنیم و خواهیم دید چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنید.

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
عزیز هیچکس مجبور نیس دروغ بگه..اتفاق میفته

بله من قبول دارم منظورم خودم نیستم اصلامن باردارنیستم ولی دوستم بود سونوداد۱۲هفته بوو

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
باوجوداینکه بعضی ادعا می‌کنند امکان پریودی در بارداری وجود دارد، اما درعمل چنین چیزی ناممکن است. الب ...

گوگل چرت وپرت زیادمیزاره توجه نکن دوستم جلوچشمم پریودبود وبارداربود

فقط تو نی نی سایت امکان داره طرف ۳ماه پریود شه و باردار باشه چیزی که تو واقعیت اصلا امکان پذیر نیست ...

عزیزم‌من پریود شدم‌ بعد از یه هفته پریودیم لک دیدم سینهام دردمیکرد بی بی چک زدم مثبت شد

منم رابطه داشتم اصلا نمی دونستم باردارم الانم دارم خونریزی میکنم تیتر بتا ۳۶۰۰ بود حتی دکتر گفت احتم ...

ایشالله بعدی عزیزم ناراحت نباش قسمت بوده خدابعدیو واست نگه میداره عزیزم

عزیزم‌من پریود شدم‌ بعد از یه هفته پریودیم لک دیدم سینهام دردمیکرد بی بی چک زدم مثبت شد

منم دیدم عزیزم تواین دنیاناممکن زیادممکن میشه

باوجوداینکه بعضی ادعا می‌کنند امکان پریودی در بارداری وجود دارد، اما درعمل چنین چیزی ناممکن است. الب ...

عزیز میگم من توی مطب دکترم دیدم..ی خانومی ای وی اف کرده بود ومنفی شده بود دوماه بعدش ک پریود شده واومده دکتر دیده حاملس..دیگم صحبتی ندارم گلم..موفق باشی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
احتمالا بارداری شیمیایی بوده

بارداری شیمیایی اول بیبی چک وازمایشت مثبت میشه وبعد پریود میشی ودیگه مثبت نمیشه بیبی چک..ولی دوستمون میگه بعد پریودشم بیبی چکش هاله انداخته

بارداری شیمیایی اول بیبی چک وازمایشت مثبت میشه وبعد پریود میشی ودیگه مثبت نمیشه بیبی چک..ولی دوستمون ...

من خودمم تا یه هفته بعد پریودمم بی بی چکا و آزمایشا مثبت میشد

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
بارداری شیمیایی اول بیبی چک وازمایشت مثبت میشه وبعد پریود میشی ودیگه مثبت نمیشه بیبی چک..ولی دوستمون ...

بله درسته من الان بی بی وزدم البته ۱ساعته پیش