2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت باپریودی میشه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم داخل ماه سوم بودم پریود شدم تا رفتم دکتر سقط شد

چه دلیلی داره ادم پریودبشه وقتی بارداره

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
عزیزم اگه تو اقدامی بارداری برو آزمایش خون بده اشتباه من و نکن نمی دونستم باردارم گل گاو زبون خوردم ...

واقعا ۱۶فکرکنم ازمایش دادم منفی شد

چرامثبت شد قبل پریودم مثبت بود

الکی خودتوگول نزن شایدبی بی چکت خرابه کیودیدی توبارداری پریودبشه مگه سقط کنه خدایی نکرده انشالله ماه بعداقدام کن بهترینابرات رقم بخوره

نمیدونم یهو افتادم رو خونریزی شیاف زدم ولی فایده نداش هی بدتر میشدم تا رفتم سونو دادم گف من چیزی نمی ...

ای بابا چه بد .الان باردارشدی

وقتی پریودشدی انتظار داری مثبت باشه

اره خعیلیا ماه اولو پریود میشن😐😐

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
الکی خودتوگول نزن شایدبی بی چکت خرابه کیودیدی توبارداری پریودبشه مگه سقط کنه خدایی نکرده انشالله ماه ...

مرسی عزیزم ولی دوسته خودم هفته پیش سونوداد پریودنشدماه قبل فکرکردیک ماهشه دکترگفت میری ۴ماه چون ماهای قبلش پریودبوده

چه دلیلی داره ادم پریودبشه وقتی بارداره

باوجوداینکه بعضی ادعا می‌کنند امکان پریودی در بارداری وجود دارد، اما درعمل چنین چیزی ناممکن است. البته احتمال دارد در ابتدای دوران بارداری لکه‌های صورتی کم‌رنگ یا قهوه‌ای تیره ببینید. اگر خون‌ریزی به‌اندازه‌ای باشد که به نواربهداشتی نیاز احساس شود، پس به‌احتمال‌زیاد باردار نیستید. اگر آزمایش بارداری شما مثبت بوده ولی خون‌ریزی شدید دارید، فورا به پزشک مراجعه کنید. در ادامه دلایل و عوامل مختلف خون‌ریزی و پریود در دوران بارداری را بررسی خواهیم کرد.

هر ماه اگر تخمک بارور نشود، پریود اتفاق می‌افتد. تخمک‌ها ماهی یک بار از تخمدان آزاد می‌شوند. وقتی بارور نمی‌شوند، از رحم بیرون می‌آیند و از واژن خارج می‌شوند.

پریود معمولی اغلب با خون‌ریزی اندک شروع می‌شود، کم‌کم‌ شدیدتر و رنگ خون تیره‌تر می‌شود. در آخر دوره پریودی هم، خون کم‌رنگ‌تر و خفیف‌تر می‌شود.

به نظر می‌رسد تفاوت عادت ماهیانه و بارداری کاملا واضح باشد: وقتی باردار هستید، دیگر پریود نمی‌شوید. اما همیشه هم به این سادگی نیست.

بعضی از خانم‌ها ادعا می‌کنند که در دوران بارداری پریود شده‌اند. بعضی از وبلاگ‌ها، شبکه های اجتماعی و حتی برنامه‌های تلویزیونی بر ادعای پریودی در بارداری اصرار می‌کنند. خون‌ریزی نشانه هشدار است اما همیشه هم خطرناک نیست. خیلی از افراد حتی باوجود لکه بینی در بارداری در هفته‌های ابتدایی فرزندانی سالم به دنیا آورده‌اند. اگر در دوران بارداری خون‌ریزی دارید، مطمئنا دلیل دیگری غیر از پریودی دارد.

به‌هر‌حال، پریود زمانی اتفاق می‌افتد که باردار نیستید. در ادامه، انواع مختلف خون‌ریزی را در دوران بارداری بررسی می‌کنیم و خواهیم دید چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنید.

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته